Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Internetová nákupní galerie: - domácí elektrospotřebiče - audio - video technika, telefony - kancelářské potřeby, počítače - dílna - nářadí, zahradní technika, hobby - bazény, bazénová chemie - hračky - domácí potřeby, bytové doplňky, úklidové prostředky - sportovní potřeby a nástroje, fitness pomůcky - zdravotnické potřeby, ...

Plastikářská výroba. Výroba plastových obalů pro nejrůznější použití od objemu 0, 5 L do obejmu 10 L s možností úpravy obalů potiskem. Sídlo: Svatoborská 988, 69701 Kyjov.

Prodej hydrografických folii a potřeb, Polepování předmětů metodou hydrografie (water printing) -Velkoobchod a maloobchod -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Prodej, servis: - počítače, PC, počítačová technika - výpočetní, kancelářská technika - sestavy počítačů - software - sítě, bezdrátové připojení internetu, kabeláže, programové vybavení - počítačové servery - modemy - chladiče - síťová příslušenství.

Dodávky a montáž ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce. Výroba a montáž atypických ocelových stavebních konstrukcí a dílů : - zakázková kovovýroba - kovové doplňkové konstrukce - interiérové kovové díly - ocelová schodiště (rovná, točitá, požární úniková, atd. ) - požární žebříky a lávky - ocelová zábradlí - bezpečnostní okenní ...

Velkoobchod, maloovbchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - kancelářský nábytek.

Dřevařská výroba Pořez na zakázku - kulaty - vazby Stavba - chatky - altány - pergoly - stání pro auta, letní zahrádky (na přání zákazníka) Truhlářské práce - okna - dveře - nábytek - schody - kuchyňské linky - kuchyňské obalinky - kancelářský nábytek - obývací stěny - okna ...

Výroba a prodej trezory na cennosti a dokumenty s vysokým zabezpečením. Plasty zpracování Solární kolektory Výroba kovový nábytek

Výkup prázdných tonerů a inkoustových náplní do tiskáren.

Výroba, prodej, dodávka, montáž - altány - dětské domky - zastřešení pro automobily Truhlářské práce Zakázková výroba, prodej, dodávka, montáž - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek ložnice, skříně, komody - dveře vchodové, bezpečnostní, interiérové - dřevěná schodiště - školní nábytek - nábytek ...

Profesionální gelové nehtové produkty. Internetový obchod, e-shop. UV gely, barevné gely. Pilníky, štětce, nehtové tipy Lamour, sady, glitry a P2 gel laky. Pořádání rekfalifikační a nail art kurzy.

Služby: -servis počítačů -veškěré opravy a servis osobních počítačů a notebooků -repasování počítačů, instalace software instalace, odvirování, stavba PC, stavba nových počítačů, hardware, software.

Velkoobchod, prodej, mezinárodní obchod: - obalový materiál - láhve pro nápoje a PET - pivní, vinné, spiritusové, sektové - uzávěry lahví. Sklad: - Hnojník 99.

Truhlářství. Interiéry: - zpracování návrhů - odborná konzultace - zaměření - kalkulace - zpracování - doprava - montáž Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - vestavěné skříně a sestavy - obývací stěny - bary - recepce - šatní skříně ...

Prodej - počítačové sestavy - notebooky - komponenty Servis - výpočetní technika

Zařízení pro obchody: -komplexní vybavení prodejen -masozpracující stroje, váhy Berkel -chladící a mrazící zařízení Arneg, JBG* -pokladny Sharp, Optima -řídící a pokladní systémy IBM* -obchodní a skladové regály ORT* a TEGOMETALL -prodejní pulty -stolařské výrobky a kovovýrobky -nerezové zařízení.

přerušení: od: 17.10.2012 Prodej - kancelářský nábytek - kancelářské židle.

Zákázníkům nabízíme veškeré služby týkající se servisu výpočetní techniky, pravidelného servisu ve firmách i domácnostech. Nabídka taktéž zahrnuje realizaci počítačových sítí a veškerých designerských a webových služeb. Zabýváme se také poradenstvím v oblastni počítačů, mobilů, webových služeb a dalších.

Služby: - zámečnictví, truhlářství - výroba zemědělských strojů - výroba ocelových konstrukcí.

Služby: - prodej spotřební materiál pro tisk, příslušenství k PC - služby copycentra.

Montáž - ocelové konstrukce Kovovýroba

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Design interiéru, výroba na zakázku. Stolařství, truhlářství. Výroba nábyteku na míru, na zakázku, kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně, postele, kancelářský nábytek, atd. Komplexní služby od návrhu po konečnou realizaci. Doprava a montáž nábytku. Zastoupení pro Česko a Slovensko ARPA Arpa- HPL laminaty, kompaktní desky, F0NIX ...