Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Velkoobchod, prodej: - židle a křesla kancelářské, konferenční, jednací, provozní, restaurační v širokém sortimentu typů a čalounění Maloobchod a vzorková prodejna: - kancelářské židle a křesla - kancelářský nábytek. Komplexní vybavení nebytových interiérů: - návrhy a realizace - vybavení kanceláří, sálů, bank, učeben, restaurací ...

Zateplování: - montované haly. Dodávka: - stavební systémy HARD, KORD, DORD, ASTRON, ZAMIL STEEL. Výroba, dodávky a montáže: - ocelové konstrukce HARD, KORD a DORD. Montáže: - střešní pláště.

Prodej, instalace, pronájem: - projekční a prezentační AV technika. Služby: -videoreklama -LED obrazovky -světelná reklama -střižny, režie, odbavení -světelné reklamní nápisy -projekční a prezentační technika -speciální světelné projekce a efekty.

Prodej, servis: -počítače -elektrokola

Pilařská výroba, výroba palet, výroba dřevěných obalů, výroba atypických palet

Dodávka - počítače - notebooky DELL, HALL, ACER Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky Webhosting a serverhosting Návrhy - počítačové sítě LAN, WIFI, VPN Školení - výpočetní technika.

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba ...

Internetový obchod: - inkoustové náplně do tiskáren - inkoustové cartridge - laserové tonery. Prodej tiskáren Canon, fotoaparátů Canon, inkoustů, resetrů.

Servis a prodej: - kopírovací stroje - tiskárny - renovace tonerů a ink.kazet.

Práce: -jeřábnické práce -stavební práce -montáž ocelových nebo železobetonových hal -práce na železničních koridorech -montáž výrobních technologií -práce při opravách výškových budov -montáž mostových jeřábů i jeřábových drah.

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.

Výroba - teleskopické tribuny - ocelové konstrukce - vybavení víceúčelových hal - transportní technika - prefabrikované konstrukce.

Maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika. -počítače, notebooky. -tiskárny, skenery, kopírky. Služby: -správa počítačových sítí. -správa serveru.

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek.

Kuchyně na míru, nábytek: - návrh, zaměření, realizace, výroba - dodávka včetně spotřebičů - dřezy, baterie, úchyty. Výroba, prodej: - dětské a studentské pokoje - kanceláře - TV stolky - stoly pod PC - police, regály - šatní skříně - pružinové matrace MABO. Maloobchod, prodej: - nábytkové a stavební kování - úchyty, ...

Dodávka a montáž - scénické a efektové osvětlení Ozvučování společenských akcí Montáž - hliníkové konstrukce Stavba mobilního zastřešení a podia.

Výkup, servis, prodej: -europalety -standartní palety, -nové i použité.

Železářství, železářské zboží. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící technika - ...

Železářství, železářské zboží. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící technika - ...

Zakázková výroba: -zboží (výrobky) z plastů dle dodané dokumentace. Technologie výroby: -tvarování plastů za tepla -lisování a svařování horkým vzduchem. Výrobky: -vzduchotechnické potrubí z plastů -záchytné vany, nádrže, kádě -zákryty do rozvaděčů NN -tvarované lišty, profily, závěsné -schránky do rozvaděčů -nádoby na ...

E - shop - výpočetní technika Poskytování - připojení k internetu Tvorba - e-shopy, tvorba a provoz - www stránky Registrace domén Dohled - bezdrátové sítě