Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Dodávka - spotřební materiál pro veškeré počítačové tiskárny - tonery pro laserové tiskárny.

Dodávka - železobetonové konstrukce

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory Prodej - kancelářská technika.

Opravy - starožitný i klasický nábytek Prodej - matrace Výroba - matrace Opravy - kadeřnická, zdravotnická křesla Restaurátorské práce

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Zámečnické práce Kovovýroba - brány - ploty - přístřešky - dveře - nádrže - vozíky - konstrukce - rozvaděče - schody - podesty - drobné opravy v domácnosti.

Provozování a pronájem nafukovací skluzavky s dozorem. Ostraha majetku a osob. Pronájem projektoru.

Prodej, servis: - výpočetní technika Připojení k internetu.

Dodávka, montáž: - automatické vratové systémy - výroba a montáž OK Práce: - sváření nerezové oceli, hliníku - obrábění - zámečnické - opravy - kovoobrábění na zakázku - zateplování fasád, opláštění budov - automatické dveře, vrata Výroba, kovovýroba: - kontejnery na zakázku obytné, sanitární, speciální

Výroba, kovovýroba, montáž: -zámky, kování, kovářské výrobky -ocelové konstrukce z nerez materiálu -formy na recyklované plasty -držáky plastových blatníků na Avie -podjezdové zábrany na Avie -nerez držáky světelných ramp na kamiony. Práce: -zámečnické -soustružnické -frézařské -lisování.

Naše společnost provozuje bazar zboží všeho druhu Praze. Prodáváme digitální fotoaparáty, notebooky, značkové hodinky i psací potřeby. Nabízíme výkup elektroniky za hotové i do komisního prodeje.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Prodej - bezpečnostní fólie Rámování - paspartování Sklenářské práce Výroba - zrcadla

Vybavení - interiéry - kuchyně - kancelářský nábytek - vybavení kanceláří - vybavení nemocnic - obývací stěny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně - kovový nábytek - vybavení bytů.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - dveře - dřevěná schodiště.

Prodej- kamna, nábytek. Eshop-nářadí a nástroje, chovatelské potřeby, hračky, brusivo, nábytek, kamna, popelnice, zahradnická technika Prodej- popelnice, půjčovna- nářadí a nástroje, stavební práce, prodej brusivo. Prodej a servis-nářadí a nástroje, hračky, zahradnická technika.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - okna - dveře

Dodávka - kontejnery JCB, 1CX, AVIA Ruční výkopy.

Naše firma se zabývá kompletními dodávkami čistíren odpadních vod (ČOV), septiků, zemních pískových a biologických filtrů, kalových jímek a technologií pro ekologickou likvidaci odpadních vod. Zákazníkům zajistíme zaměření, návrh realizace, projektové dokumentace, výrobu i konečnou montáž výrobků a následný servis. Pro likvidaci průmyslově ...

Prodej - velkoobjemové zahradní kontejnery Výroba a prodej - nábytek z masivu, lamina kuchyňské linky na míru Prodej - městské imobiliáře - nábytek z masivu, lamina (kuchyňské linky na míru, postele, vestavěné skříně) Výroba - nábytek z masivu, lamina (kuchyňské linky na míru, postele, vestavěné skříně) Zakládání a ...

Výroba - vrata - schodiště - zábradlí - oplocení Obkládání nerezem (výlohy obchodů, ...) Soustružení dle dohody Sváření dle dohody Zámečnické a nástrojářské prácevýroba - kovové a nerezové konstrukce - atypické konstrukce ve spolupráci se zákazníkem, případně architektem - kovové a nerezové předměty do ...

Výroba - mříže - vrata - ploty - schodiště - ocelové konstrukce Svářečské práce Zámečnické práce

Naše firma se zabývá prodejem a servisem PC, notebooků a jiné kancelářské, výpočetní techniky. Internetový obchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, scannery, monitory, LCD: -nové, repasované -zabezpečovací zařízení: -kamerové systémy, GPS zařízení, -WI-FI technika: -Access Pointy, antény, konektory, client ...