Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Maloobchod, prodej: - autolaky - dekorační a průmyslové barvy - stříkací pistole SATA, DELTA, KOVOFINIŠ, DEVILBISS, IWATA - nářadí FESTOOL, RUPES, MIRKA, HUTCHINS - potřeby pro lakýrníky: * tmely, plniče, brusivo, * laky, tužidla, ředidla, odmašťovače * maskovací pásky, maskovací papíry, maskovací fólie * ...

SWS a.s. je předním českým distributorem informačních technologií. Zaměřuje se na obchodování B2B a od svého vzniku v roce 1991 si udržuje pozici jednoho z největších distributorů software a hardware v České republice. Podle sdružení CZECH TOP 100 patří mezi 100 nejvýznamnějších fi rem České republiky a díky nejvyššímu hodnocení AAA od agentury ...

E-shop, internetový prodej: -oleje, maziva -stáčené oleje. Osobní odběr: Praha 4, Praha 9, Brno, Hradec Králové, České Budějovice, Plzeň, Kuřim, Jevišovice, Zlín, Olomouc a Ostrava

Prodej - podlahové krytiny Prodej - nábytek od českých výrobců - JELÍNEK - výroba nábytku, spol. s r.o. - NADOP - výroba nábytku a.s. - TON a.s. - BLANÁŘ NÁBYTEK a.s. - GAZEL spol. s r.o. - výrobce nábytku JECH CZ s.r.o. Prodej - bytový textil

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Prodej: - počítače - notebooky - tablety - mobilní telefony - klávesnice - kancelářská technika.

Internetový prodej - autobaterie - motobaterie - výfuky - katalyzátory - autodíly ŠKODA Internetový prodej - olej - maziva Internetový prodej - autobaterie - motobaterie - výfuky - katalyzátory - autodíly ŠKODA - oleje - maziva.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Dodavatel gastronomických technologií, projektová činnost. Kompletní vybavení restaurací, kuchyní, hotelů. Potravinářské a spotřební obaly. Plastové nádobí na jedno použití.

Zasklívání - budovy Opravy - komíny Tlakové mytí Výškové práce Opravy - ocelové konstrukce

Projekční kancelář - vypracování studií, návrhů a projektů včetně celé projektové dokumentace pro stavebníky, investory a developery a její následné projednání Výroba a dodávky - víceúčelové ocelové haly a konstrukce Výroba a dodávky - víceúčelové ocelové haly a konstrukce včetně projekce

Prodej, pronájem, leasing, servis: -pokladní systémy, registrační pokladny SHARP -kopírovací stroje SHARP -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika. Další provozovna: Slovanská alej 1960/24 326 00 Plzeň Tel. 800 203 207 email: koc@bonum-repro.cz

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -bytový textil -ložní prádlo -postele -matrace, rošty.

Výroba - garážová a vjezdová vrata Výroba - ploty - zábradlí Výroba - ocelové konstrukce Zámečnická výroba

Prodej, servis: - kancelářská technika CANON, MINOLTA, PANASONIC - kopírovací stroje.

Dodávka - diamantové a CBN nástroje Strojírenská výroba - diamantové a CBN nástroje

Výstavba: - železobetonové monolitické konstrukce - dřevostavby na klíč - tesařské konstrukce - krovy - pergoly Pokládka - obklady - dlažby Stavební práce na klíč. Zednické práce (zdivo, omítky, fasády).

Zakázková výroby nábytku: - vestavěné skříně, kuchyňské linky, bytový nábytek, kancelářský nábytek, schodiště, nábytek z veškerých laminátových materiálů a masivu, zahradní posezení. Oprava, renovace: - poškozený či historický nábytek.

Firma nabízí komplexní servis v oblasti zpracování dat, tvorbu tiskových výstupů, hromadné zpracování listovních zásilek a dokumentů.

Výroba a prodej: - kuchyňský nábytek - atypické výrobní desky - kancelářský nábytek.

Komlexní dodávky výpočetní techniky.