Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Servis, prodej, leasing: - notebooky: - ACER - Fujitsu Siemens - HP Compaq - Toshiba - IBM - monitory LCD: - Acer - BenQ - Sony - Hercules - Fujitsu - Hyundai - IBM.

Velkoobchodní prodej, autorizovaný distributor: SENCOR KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA: - kapesní kalkulátory - stolní kalkulátory - školní kalkulátory - pokladny s fiskální pamětí - malé zásuvky pro fiskální pokladny - velké zásuvky pro fiskální pokladny - čtyřjazyčné překladače - elektronické hry Sudoku.

Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Servis - iPhone Prodej - produkty MAC Servis - produkty MAC Outsorcing - správa a údržba počítačových sítí

Zastoupení společnosti SLOVNAFT pro Českou republiku.

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

služby a dodávky v oblasti výpočetní techniky, hardware i softvare.

Prodej: - renomované a kompatibilní tonery a cartridge.

Servis, oprava: - výpočetní technika, počítače, PC - sítě LAN a bezdrátové sítě WiFi - reinstalace SW, odvirování. Poradenská činnost v oblasti aplikačního a systémového SW firem VMware a Microsoft.

Výroba: - plastikové obaly - PET, PE, PP, PVC, ABS folie - blistry včetně potisku a kompletace - vysokofrekvenční svařování - vakuové tvarování. Znalecké posudky. Tržní ceny nemovitostí.

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství. kontakt: Bohuslav Moravec, Radek Kalavský

Výroba a prodej: - skartovačky - řezačky - kroužkové vazače - termovazače - kanálová vazba.

Zámečnické a svářečské práce. Kovoobrábění. Obrábění kovů. Stříhání a ohýbání plechu, lisování. Zhotovování lehké kovové konstrukce: - regály - palety. Výroba a prodej: - tvarové výpalky - zahradní houpačky - lavice - zahradní stoly - otočné sušáky prádla - motyky, rudly.

Slévárenství: -cídírna, tryskání -obrábění, dočišťování -obrušování odlitků -ocelové konstrukce OK -svařence.

Výroba, dodávka a montáž oken, dveří, výloh, fasád a zimních zahrad z hliníků, oceli a nerezu kompletní dodávka a montáž lehkých obvodových plášťů budov montáž střech administrativních a skladových budov montáž atypických ocelových konstrukcí. .

Prodej - zapalovací svíčky - výfuky - katalyzátory - koncovky - tlumiče - závěsná zařízení - brzdové kotouče - autobaterie Opravy - výfukyvýměna - oleje - destičky Pneuservis - výměna pneumatiky Prodej - oleje

Prodej dřevěných, slunečnicových a agro pelet, dřevěných briket, RUF briket, obalové materiály z LDPE aHDPE folie. Prodej palet. Export a import, zprostředkování prodeje v rámci EU. Stavební činnost, zednictví, izolace spodních staveb a plochých střech.

Kovovýroba. Zámečnická výroba: - obrábění - soustružení - svařování. Výroba: - mechanických zdvihadel - oplocení a výbava sportovních a dětských hřišť - obežné skladové regály. Stavební práce: - ocelové konstrukce - přístřešky - vrata, brány - stavební piloty

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing, pronájem, splátkový prodej, renovace, repase, internetové obchodování, e-shop: -kancelářská technika -kopírovací stroje analogové, digitální (kopírky, kopírka) -tiskárny jehličkové, inkoustové, laserové (tiskárna) -monitory -scanery -digitální fotoaparáty -počítače, PC ...

Svářečské práce. Zámečnické práce: - stavební (včetně montáže) - atypické na zakázku - zastřešení plochých střech - výroba a montáž ocelových konstrukcí provozovna: Kubelíkova 74/16 460 07 Liberec 9 Janův Důl

Zámečnické a svářečské práce. Výroba: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - vrata - ploty - stojany - kotce.

Prodej - doplňovací sady pro inkoustové cartridge tiskáren HP, CANON, EPSON a LEXMARK

Copánky afrocopanky, rasta, francouzské, pony - open rasta - dredy - prodlužování vlasů lidskými vlasy evropské, indické, asijské - ozdoby na dredy a ozdoby na copánky Prodlužování řas - lepení kamínků na zuby Prodej - evropské vlasy (kanekalony) - příslušenství k prodlužování vlasů Kurzy a školení - prodlužování řas a ...

Prodej - odmašťovadla - maziva - těsnění - termoizolace.