Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - skříně - pergoly - terasy.

Služby: - exportní balení - balení pro export - prodej dřevěných a papírových krabic - celní služby - zajištění přepravy

Vývoj, výroba: - plastové hadičky a profily z PVC, PE, PP a TPU - i pro použití ve zdravitnictví a potravinářství. - jsme držitelem certifikátu EN ISO 13485 - endoskopické nástroje - práce v čistých prosterech třídy 1-7.

Internetový obchod: - stojany na notebook - externí baterie - nástěnné hodiny - doplňky pro domácnost.

Zámečnictví, výroba: - dílenský nábytek na zakázku - servisní manipulační vozíky, skříňky, regály, stánky a jiné dílenské kovové vybavení

Prodej nehtové kosmetiky Expa-Nails. Pořádání kurzů Nail Art, školení pro nehtové designerky i začátečníky. Nabídka rozvozu.Přímý prodej výrobků EXPA-NAILS a PNP Basic (ceny jsou shodné s katalogem a E-shopem expa-nails.cz) Kompletní servis a odborné poradenství Osobní odběr zboží

Značkový prodej, servis, opravy i leasing: -kancelářská technika CANON -kazety a tonery do tiskáren: -Canon -HP -Epson -foto, video technika Canon -recyklace tonerových kazet. Služby: -ČB a Barevné kopírování na strojích Canon -DTP, výroba vizitek, pozvánek a oznámení

Dodavatel tiskových a kopírovacích systémů, počítačových periférií, foto-video techniky a optických zařízení.

Služby: - dodávky náhradních dílů tlakových a netlakových částí kotlů - oprava kotlů v energetice

Výroba, prodej: - kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení hotelů, ubytoven, penzionů.

Dodávka - audio a video technika - domácí kina - plazmové zobrazovače - řídící systémy - multi room systémy.

Prodej, pronájem: - kancelářská technika kopírovací stroje, skartovače, vazače Prodej, pronájem IT: - tiskárny - počítače - notebooky - LCD monitory. Poradenství, konzultace: - software Externí správa sítí.

Výroba: - mléčné filtry - netkané textilie a PE fólie pro zahrádkáře, zahradnictví a zemědělce.

Prodej kancelářského zařízení a počítačů. Produkty: - Data-video projektory - Vizualizéry - Audio - Projekční plochy - Konferenční systémy - Řídící systémy - Distribuce signálu - Videokonference - Přípojné místa - Digitální tabule - Monitory - Mediasite - Kamery - Rozvaděče silnoproudu - Kabely

Bazar - výpočetní technika Likvidace výpočetní techniky

Výroba kusového nábytku - kuchyně, obýváky, dětské pokoje, vybavení prodejen a kanceláří.

Dodávka, montáž: -průmyslové potrubní systémy z plastu. -výroba, montáž plastových nádrží na zakázku. -vykládání jímek plastem.

Dodávky, prodej, poradenství, servis: -chemické prostředky pro průmysl -katodické nástřiky -antikorozní ochrana -maziva, separátory, pasty -odmašťovací, čistící, desinfekční produkty -lepidla, tmely -hygienické potřeby -čištění výměníků a chlazení.

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej. Zadání, návrh, vývoj: - výseky - výlisky - přířezy - tvarovky - vrstvení - laminace - antistatická - konduktivní - samolepící - nehořlavá úprava. Technické pěny a plasty.

Dodávka, instalace: - fotovoltaické elektrárny, systémy (FVS) - systémy ohřevu TUV Výroba: - ocelové a ocelohliníkové konstrukce.

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Prodej, montáž, oprava, servis: -parabolické antény -domovní anténní rozvody -společné, individuální antény -satelitní technika -ocelové konstrukce -rozvaděčové skříně Projekce: -optické sítě pro televizní kabelové rozvody -zabezpečovací technika -silnoproudé, slaboproudé rozvody pro obytné budovy. Elektroinstalace: ...

Výrobky, činnosti: - skleněné přístřešky - zakázková výroba v oboru svařování nerezu - kovovýroba - svařování hliníku a nerezi - výroba schodišť. Nabízíme zakázkovou výrobu v oboru svařování nerezu, nerezového a skleněného zábradlí, mříží, plotů, posuvných a křídlových bran i zahradních doplňků.