Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba: - plastová okna, dřevěná okna - dveře - zimní zahrady - dřevěná schodiště - vnější a vnitřní parapety - síťky proti hmyzu - žaluzie Zámečnická výroba, včetně zpracování v nerezu: - pracovní stoly, desky - police, podstavce - vozíky, skříňky - digestoře - vitríny Stavební prvky: - lišty, rošty, mřížky - ...

Výroba: - plastová okna, dřevěná okna - dveře - zimní zahrady - dřevěná schodiště - vnější a vnitřní parapety - síťky proti hmyzu - horizontální a vertikální žaluzie Zámečnická výroba, včetně zpracování v nerezu: - pracovní stoly, desky - police, podstavce - vozíky, skříňky - digestoře - vitríny Stavební prvky: - ...

Výroba: -nosné ocelové konstrukce -radiátory -kryty radiátorů -ocelové palety -držáky všech druhů -balkonové konstrukce -dřevěné palety -obalové bedny.

Komplexní servis v oblasti paletového hospodářství. Pronájem palet CHEP. Palety rozměrů 800x1200, 600x800, 400x600 a 1000x1200 mm

Nabízíme šíroký sortiment renovovaných a kompatibilních tonerů a cartridgí. Dále dodáváme kvalitní skartovací stroje značky HSM, která patří ve svém oboru k naprosté špičce. V našem obchodě dále naleznete nabídku kancelářských potřeb. Naším cílem je co nejvíce Vám usnadnit Vaší práci.

Služby, servis a poradenství: -poradenství v oblasti maziv, laboratorní rozbory apod. -ošetřování maziv, doaditivace, filtrace -řešení ekologické problematiky-použitá maziva, obaly.

Vázání železobetonových konstrukcí a armatur.

Nabízíme pásové pily BOMAR, PILOUS a TM-Jesenice, pilové pásy AMADA, vázací prostředky, pilové kotouče, brusivo a nářadí. Samozřejmě stroje usadíme, ukotvíme a zaškolíme obsluhu. Provádíme i kompletní servis pásových pil.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -notebooky, digitální fotoaparáty, mobilní telefony, hardware, software, audio, video, kancelářská technika.

Servis - výpočetní technika Bezdrátové připojení k internetu - WIFI připojení k internetu v okrese Pardubice a Ústí nad Orlicí Webhosting Provoz - datové sítě

Servis Pardubice - výroba pekařských zařízení - výroba a montáž ocelových konstrukcí - zámečnické a kovoobráběčské práce Stavební - výstavba rodinných a bytových domů - základové desky, hrubé stavby - projektová činnost ve výstavbě - prodej stavebního materiálu

Prodej výpočetní techniky, hardwaru a softwaru. Servis a správa sítí, PC a serverů.

Bazar: - použitý nábytek. Komisní prodej a výkup: - nábytek - elektro - nářadí - sportovní potřeby.

Prodej a servis: -výpočetní technika a komunikace. Poskytování bezdrátového internetu -prodej a servis mobilních telefonů -montáž satelitní techniky -servis a správa počítačových sítí

Prodej: -kancelářský nábytek a vybavení -kancelářské židle, křesla -podlahové krytiny, žaluzie.

Vestavěné skříně na míru Praha. Výroba: -nábytek -vestavěné skříně na zakázku pro oblast Praha a okolí. -vestavěné skříně na míru dvoudveřové, třídveřové, čtyřdveřové, vícedveřové vestavěné skříně na míru -podkrovní vestavěné skříně na míru -předsíňové, odkládací stěny -pantové vestavěné skříně na míru -komody, stolky na ...

Vše pro dům a zahradu. Železářství: - vruty, šrouby, matice, podložky - hmoždinky, závitové tyče - konzoly, úhelníky - profily z oceli, plastu, hliníku - kované prvky - trezory a peněžní pokladny.

Obchodní domy SCONTO Nábytek, prodej: - obývací stěny, sedací soupravy, pohovky, konferenční stolky, ložnice, matrace, rošty, dětské pokoje, kuchyně, jídelny, stoly, židle, kancelářský nábytek, koupelnové vybavení, drobné butikové zboží, svítidla atd.

Výroba: -krabice -archivní boxy -průmyslové obaly -kancelářské desky, pořadače -obaly všeho druhu -potahovaná kartonáž.

Prodej: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -interiérové žaluzie -podlahové krytiny -návrhy a vizualizace. Realizace po celé ČR.

Firma Kubale_computer poskytuje profesionální služby v oblasti grafiky. Z oblasti tištěné grafiky především grafické návrhy log a logotypů, vizitek a reklamních předmětů. Z interaktivní reklamy především komplexní tvorbu webových stránek. Prodej: -výpočetní technika -telefony.

Služby: - tampónový potisk - lakování - recyklace ředidel. Výroba: - laboratorní sklo - obaly - krabice.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

V současnosti Vám nabízíme následující porftolio produktů, prodej a servis: - černobílé a barevné stolní tiskárny - černobílá a barevná multifunkční zařízení - velkoformátová zařízení - černobílé a barevné produkční systémy - faxy - projektory - LCD monitory - scannery - spotřební materiál Prodej kancelářských potřeb ...

LIGNA akciová společnost Vývoz - dovoz -výrobky dřevozpracujícího průmyslu -celulózo-papírenského průmyslu. Vývoz a dovoz dřeva, výrobků ze dřeva, celulózy a papíru, některých výrobků z papíru. Netradiční druhy obchodu. Leasing pro dřevozpracující a papírenský průmysl. Dovozem některých druhů spotřebního zboží Prodej: -surové ...