Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Flashlube - Aditiva, maziva a oleje. Spolehlivé a patentované přísady do automobilových olejů a do pohonných hmot dieselových a LPG/CNG motorů. Aditiva a příměsi do paliv. Ochrana ventilů pro diesel, naftu, LPG a CNG; osvědčená maziva Flash lube na ventilová sedla.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti revize plynových kotlů, tlakových nádob a prohlídek nízkotlakých kotelen. Při prohlídkách proškolíme vás i vaše zaměstnance a včas vás upozorníme na nutnost opakování veškerých služeb.

Servis kancelářské techniky: -renovace tonerů -servis tiskáren -spotřební materiál.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba - technologická zařízení Zámečnické práce

Výroba, prodej, distribuce: -nábytek na míru, realizace interiéry, kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje a další. -zakázková výroba nábytku z lamina, dýhy i dřeva -nábytek do atypických prostor, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokojíčky, postele, koupelnový nábytek, nábytek ...

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Prodej a servis počítačů APPLE a příslušenství. Prodej tiskáren s spotřebního materiálu pro tisk. Návrhy a realizace počítačových pracovišť.

Bazar, prodej, servis: -software -výpočetní technika -repasované počítače, monitory, tiskárny -počítačové sestavy na přání.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Zámečnické práce. Ocelové konstrukce.

Stavba a montáž ocelových konstrukcí: -manipulační vysokozdvižné plošiny MP13 a MP16 -autojeřáb AD20 na podvozku TATRA -práce elektro -opravy, servis mostových jeřábů -jeřábové dráhy.

Truhlářské práce - formátování Zakázková výroba - kancelářský nábytek Výroba - bytový nábytek na zakázku (skříně, postele) - nábytkové dílce

Plnění - tlakové láhve půjčovna - plynové lahve na plnění balónkůprodej a plnění - technické plyny

Výroba, prodej a dodávka - školní tabule

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Kompletní dodávky, montáž, prodej: -bazény-kompletní dodávky stavby -zastřešení venkovních bazénů -sauny včetně montáže -odvlhčovače pro vnitřní bazény -ocelové konstrukce, haly-skladové, výrobní -garážová a průmyslová vrata včetně elektrických pohonů -mříže zabezpečovací, vjezdové brány -vany, sprchové boxy, skleněné a akrylové ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - dveře - dřevěná schodiště

Prodej - hardware Servis - hardware Servis - software

Výroba: - vodní trkače. Velkoobchod, maloobchod, montáže, kompletace celků

Stavební a průmyslový bazar - vybavení domácností (nábytek, sanitární zařízení, podlahoviny, vybavení koupelen...) - stavební materiál (vlnité i trapézové plechy, okna, dveře, plechové skříně.....) - elektronika (TV, video, lednice, mikrovlnky.....) - stálá nabídka dětských a dámských jízdních kol - elektromotory - topení - armatury - nový ...

Distribuce a servis kancelářské a prezentační techniky značek TOSHIBA, Hewlett Packard, CANON a KYOCERA. Záruční a pozáruční servis. TOSHIBA: - kopírky - faxy - tiskárny - projektory. HP tiskárny: - laserové - inkoustové - fototiskárny. Canon: - domácí tiskárny - kancelářské tiskárny - fototiskárny - ...

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Kancelářský nábytek. Kompletní dodávka kancelářských interiérů, administrativních budov, bank, pojišťoven, hotelů, reprezentačních prostor, prodejen atd.: -návrhy realizací - bezplatné počítačové zpracování v 3D -dodávky na klíč od stavebních úprav vč. dodávky a pokládky podlahových krytin, osvětlovací techniky -kancelářský nábytek - 30 druhů ...

Prodej, servis, pronájem: -kopírky -tiskárny -skartovačky -laminovačky, řezačky -kroužková vazba -kancelářská technika -inkoustové cartridge, tonery, pásky do tiskáren -xero papíry -speciální papíry.