Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba, poradenství, prodej: -stroje, strojů, zařízení a technika pro vodní a kalové hospodářství. -vývoj a výroba plachetkových filtračních lisů, lisy, tzv. kalolisů. Služby: -návrh technologie pro filtraci nebo odvodnění suspenzí -technická pomoc v oboru úpravy a čištění průmyslových vod -provedení laboratorních a poloprovozních ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.

Maloobchod, prodej: -počítače KPCOMP -počítačové sítě -notebooky Internet: -vývoj E-COMMERCE -vývoj a provoz extranetových systémů Reklama: -DTP -grafika

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -počítačová technika -notebooky -tiskárny -software -doplňky k počítačům(myš, podložka, diskety, schránky, filtry na monitory) -kabely všech typů -papír do tiskáren -počítačový nábytek -odborná literatura. Služby: -opravy všech typů PC -přestavby PC na ...

Prodej, servis: -kancelářská technika Prodej: -spotřební materiál

Prodej obalů pro masný průmysl: - salámová střeva - umělá střeva a potiskem - přírodní střeva. Prodej koření, kořenicích směsí a přípravků pro výrobu masných výrobků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalový materiál - plastové obaly - igelitové sáčky - paletizační folie, technické folie - lepící pásky, vázací PP pásky - balící papír, papírové sáčky - pytle na odpad - tatrafanové sáčky - potravinářská folie - dortové krabice - jednorázové nádobí - tlačenková střeva - vaničky, kelímky - boxy s ...

Konstruktérské práce pro malé a střední společnosti, zabývající se strojírenskou výrobou pro nejrůznější odvětví průmyslu. Kompletní vypracování výkresové dokumentace dle specifických požadavků zákazníka. Při řešení konkrétních problémů spolupracujeme se specialisty z příslušných oborů. Díky nízkým provozním nákladům můžeme nabídnout ...

Prodej, servis: - výpočetní technika Tvorba: - www stránky Správa počítačových sítí

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papírenské zboží -papír, filtrační papír -etikety -termotransferové pásky -točenky, účtenky -archivační boxy -obálky -tašky -obaly.

Výstavba - dětská hřiště. Výroba a dodávka - nábytek pro dětská kolektivní zařízení. Výroba - herní stavebnicové systémy. - hračky pro dětská kolektivní zařízení.

Výroba, prodej: -svařované výrobky z plastů: -jímky, žumpy, septiky -nádrže a vany na agresivní kapaliny -odlučovače RL tuků -revizní kanalizační šachty -vodoměrné šachty -domovní přečerpávací šachty -domovní čistírny odpadních vod -vzduchotechnické prvky -technologické celky.

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Sdružení ALL INOX nabízí: -výroba z hliníku -výroba z nerezu -nerezová zábradlí -nerezová schodiště -nerezové technologie -sváření -broušení nerezu -leštění nerezu. Výrobní prostory: Kunčice 503 15 Nechanice Hradec Králové Fakturační adresa: Horova 1186 500 02 Hradec Králové

Strojírenská výroba. Zakázková výroba dílů konzolových regálů. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - stožáry - rampy - zábradlí - ocelová vrata, dveře, brány - oplocení. Výroba ocelových částí budov, schodiště, příčky. Výroba palet . Děrování pásnic profilů IPE 160 – 330 pro regálové systémy Povrchové úpravy - lakování, ...

Návrhy a realizace okrasných zahradních koupacích jezírek, nádrží, bazénů. Vyrábíme foliové bazény v široké škále tvarů, vzorů a barev. Příslušenství pro bazény: - chemie - osvětlení - filtrační jednotky - protiproudy - žebříky. Příslušenství pro jezírka: - fólie - filtrace - UV lampy - fontány a vodotrysky. Provádění ...

Grafici, designéři, reklama fóliová, nápisy, tabule. Výroba: -řezaná reklama -velkoplošný tisk -orientační systémy. Prodej: -fólie-Multifix -desky-Forex, Kapa -ořientační systém-ACS -materiál pro potisk-Rexam.

Flashlube - Aditiva, maziva a oleje. Spolehlivé a patentované přísady do automobilových olejů a do pohonných hmot dieselových a LPG/CNG motorů. Aditiva a příměsi do paliv. Ochrana ventilů pro diesel, naftu, LPG a CNG; osvědčená maziva Flash lube na ventilová sedla.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti revize plynových kotlů, tlakových nádob a prohlídek nízkotlakých kotelen. Při prohlídkách proškolíme vás i vaše zaměstnance a včas vás upozorníme na nutnost opakování veškerých služeb.

Servis kancelářské techniky: -renovace tonerů -servis tiskáren -spotřební materiál.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba - technologická zařízení Zámečnické práce

Výroba, prodej, distribuce: -nábytek na míru, realizace interiéry, kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje a další. -zakázková výroba nábytku z lamina, dýhy i dřeva -nábytek do atypických prostor, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokojíčky, postele, koupelnový nábytek, nábytek ...

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Prodej a servis počítačů APPLE a příslušenství. Prodej tiskáren s spotřebního materiálu pro tisk. Návrhy a realizace počítačových pracovišť.