Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Zakázková výroba - kuchyně z masivu Zakázková výroba z masivu - nábytek do restaurací, hotelů, penzionů židle, lavice, stoly Zakázková výroba - nábytek z masivu Zakázková výroba z masivu - okna - interiérové dveře Zakázková výroba z masivu - schody

Výroba, prodej, montáž. Kovářská výroba, kovovýroba, klempířské práce: - vstupní portály - schodiště - schodiště požární - schody - zábradlí, galerie, balkony - žebříky - kovové dveře - kovová okna - portály - přístřešky - markýzy - nerezové schůdky např.do bazénu - ploty - klece, voliéry pro ptáky - trapézové plechy - zinkované ...

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo

Vedení účetnictví. Prodej: -mobilní telefony -počítačové sestavy -počítačové příslušenství, komponenty.

Velkoobchod: -papírenské a kancelářské zboží -balící papír, bublinkové folie, kleště, otvírače, lepící pásky, lepidla, motouzy -doplňky pro PC, etikety -hygiena, úklidové pomůcky -kancelářské potřeby -knihy, bloky, sešity -papíry, obálky, pásky, tonery -psací potřeby, pytle, sáčky, tiskopisy -potřeby pro archivaci.

Truhlářské práce, výroba, prodej: -kuchyně na míru, kuchyňské linky, obývací i dětské pokoje, ložnice, postele, dveře, schody, podlahy, vestavěné skříně, obývací stěny, ložnice, nábytek na míru, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, kancelářský nábytek, dveře, schody, zahradní nábytek, pergoly, obložkové zárubně. Pokládáme plovoucí ...

Výkup, prodej a opravy palet. Paletové hospodářství: - evidence a zpětná přejímka palet. Likvidace poškozených palet.

Servis, prodej: - kancelářská, výpočetní technika.

Truhlářství - nábytek na míru z lamina i masivu: - kuchyně - kancelář - pokoje.

Prodej telekomunikační techniky: - mobilní telefony - telefoní ústředny, telefony a zařízení pro pevnou linku - vysílačky - baterie - kabely - nabíječky - elektronika - audio-video kazety - hračky na dálkové ovládání.

Montáž, servis, opravy, prodej telekomunikační techniky: -telefonní ústředny -faxy -kopírky -scannery -modemy -telefony -zabezpečovací technika.

Prodej, servis, pronájem, leasing: - faxy - kopírky.

Opravy, prodej a pronájem kancelářské techniky se zaměřením na značku CANON,

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -stavební.

Zakázkový potisk: - etikety. Prodej: - tiskárny etiket a karet ZEBRA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače DATALOGIC - ruční snímače, terminály a bezdrátové sítě MOTOROLA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače Motorola - spotřební materiál pro tiskárny etiket a karet. Záruční a pozáruční servis: - hardware ...

Velkoobchod: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby.

Výroba, prodej, půjčovna: -přívěsy a podvalníky. Pneuservis. Regály policové, paletové, konzolové, obchodní, posuvné.

Prodej: -kancelářský a bytový nábytek -židle -sedací soupravy -postele, matrace, rošty.

Činnost prováděna pouze pro zahraničního partnera: -import prázdné cartridge tiskáren -renovace inkoustové cartridge do tiskárny -třídění a export laserové a inkoustové cartridge pro tiskárny.

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, opravy notebooků, LCD display, počítačů

Maloobchod, velkoobchod, prodej: Nábytek kancelářský, ubytovací - sektorový nábytek - sedačky otočné - křesla - židle - válendy - stoly Kovový nábytek - policové skříně - šatní skříně - dílenské skříně - regály Školní nábytek - lavice - židle - katedry - tabule - návrhy a poradenství - výroba atypů

Velkoobchod, prodej: - kancelářské potřeby - papír: - xerografický, plotrový - tabelační, faxový - obálky - etikety i samolepicí - pořadače a rychlovazače. Velkoobchod, prodej nábytek: - kancelářský nábytek - ergonomické kancelářské židle a křesla - počítačový nábytek - realizace kanceláře na klíč. Výpočetní a ...

Stolařské práce. Zakázková výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek (vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice).

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Zámečnictví, zámečncké práce. Kovovýroba. Výroba kovových konstrukcí.