Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Sortiment zboží: - úplný sortiment pohonných hmot - automobilové benzíny, motorová nafta asfalty - silniční, modifikované a průmyslové automobilové motorové oleje, průmyslové oleje, řezné oleje, mazací tuky - lehké topné oleje (LTO), těžké topné oleje (TTO), ekologické topné oleje s nízkým obsahem síry. Skladování a stáčení: - ...

Autolakovna. Autolaky a průmyslové laky - autolaky DUPONT - průmyslové laky - brusiva - leštění - ochrané pomůcky - maskování Prodej produktů a vybavení pro autolakovny. Nabídka brusných prostředků Norton. Brusné a řezné prostředky. Pracovní oděvy.

Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.

Prodej, servis: - počítače - kancelářská technika.

Naše služby: - poradenské služby v oblasti hardware - prodej kancelářská a výpočetní technika.

Služby: - návrhy a projekty automatizace na klíč - dodávky řídicích systémů (PAC, PLC) firmy GE Intelligent Platforms - dodávky řídicích systémů pro trolejové dopravníky firmy LJU Automatisierungstechnik GmbH; - elektromontážní práce - prodej a servis osobních počítačů a příslušenství - servis řídicích systémů, informačních nadstaveb a ...

Servis: - pc stanice - pc sítě - telefonní ústředny - TV-SAT. Montáž: - strukturované a optické sítě.

Prodej, maloobchod, eshop: - mobilní telefony - foto, kamery, mp3, mp4 - pamětové karty, gps navigace - visílačky, antiradary - elektro a kancelář.

Prodej: - diamantové brusivo - tmelelé brusné materiály - brusné nástroje a příslušenství Prodej: - mechanické přesné měřicí přístroje pro obrábění a tváření

Maloobchod, prodej:ELEKTRO-PLANEO -elektro -televizory -kamery, foto -videorekordery, DVD -autoradia -kancelářská technika -hodinky, nástěnné hodiny, budíky -hudební nástroje -telekomunikační přístroje.

Dodávka: - interiéry kanceláří - komplexní interiérové celky - bytový nábytek.

Prodej: - městský mobiliář (lavičky...) - kancelářský nábytek - kovový a gastro nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy - hotelový nábytek.

Prodej, e-shop: -kuchyně -kancelářský nábytek a židle -ložnice - skříně.

Truhlářství Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - obývací a dětské pokoje Zakázková výroba - koupelny

Výroba mazacích tuků, těsnicích a spojovacích materiálů, elektrických izolací.

LampyPro.cz je specializovaný e-shop na náhradní lampy pro stovky projektorů. Sháníte lampu pro Váš projektor? U nás si určitě vyberete. Lampu Vám dodáme do 2 dnů za lepší cenu nežli jinde. Stačí zadat značku a typ Vašeho projektoru na LampyPro.cz a vše ostatní už zařídíme za Vás. Lampu Vám dodáme až na Váš stůl nebo vyměníme přímo ve Vašem ...

Internetový obchod, počítače, telefony atd.

Internetový obchod se specializací na LED osvětlení, výpočetní techniku, vestavné spotřebiče, lednice, myčky, pračky, varné desky, klimatizace, malé spotřebiče a mnoho dalších.

Výroba, montáž: - vrata, mříže, ploty - ocelové konstrukce - ocelové vazby-krovy - kovovýroba - soustružení - svářečské práce.

Autorizovaný prodejce a servis produktů firmy STORMWARE pro jižní Čechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -značkové počítače COMPAQ, HP, TRILINE -stolní počítače a notebooky -počítačové sestavy a komponenty -počítačové doplňky a příslušenství -tiskárny, plottery HP Authorized Resseler, PANASONIC Authorized Dealer -zálohovací ...

Prodej - výpočetní technika - notebooky Servis - výpočetní technika - notebooky Poskytování - připojení k internetu Odvirování PC Servis - počítačové sítě Zálohování dat

Dodávka - digitální fotoaparáty CANON, OLYMPUS Dodávka - kopírovací stroje CANON - skartovače - řezačky Záruční a pozáruční servis - kopírovací zařízení HEWLETT-PACKARD, EPSON, CANON, MINOLTA, SHARP, ... Eshop - laminátory - projektory SONY, HITACHI, ... - digitální fotoaparáty CANON, OLYMPUS, ... - ...

Prodej, servis: -počítače -tiskárny -Hewlet Packard.

Kvalitní a rychlý NON-STOP počítačový servis (servis počítačů) je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů (servis PC), servis notebooků, servis tiskáren nebo opravy monitorů, ale také servis dalšího počítačového vybavení jako např. správa počítačové sítě, záchrana a obnova dat-a SEO optimalizace pro vyhledávače.