Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Vývoj embedded počítačů Obchodní zastoupení KONTRON AG pro Českou a Slovenskou Republiku

Výroba - zábradlí - schodiště Broušení Svařování Výroba z hliníku a nerezu (zábradlí, schodiště, ...)

Zprostředkování - kompletní interiérové a exteriérové vybavení - specializace na hotelový, kancelářský a rezidenční sektor Zprostředkování - F&B OS&E příbory, nádobí, skleničky Zprostředkování - dodávky stavebních materiálů a doplňků Zprostředkování - dodávky spojovacích materiálů a doplňků

Internetový obchod - výpočetní technika ACER notebooky, monitory, netbooky Internetový obchod - výpočetní technika ACER notebooky, monitory, netbooky

Firma Jaromír Chládek - SOMSMV Hradec Králové vznikla roku1991. Prodej - řeznické potřeby: -provoz po-pá 8-16, po dohodě i mimo pracovní dobu -střeva - tlačenková, polyamidová, přírodní -nože -sekyry -sekáče -dusitanová směs -kalafuna -veškerý sortiment koření -oblečení, obuv pro řezníky a jiné řeznické potřeby. Kovovýroba, ...

Značková prodejna ASUS. Notebooky skladem, široká nabídka příslušenství. Profesionální služby, servis. Levně výměny displejů všech typů NTB. Projekt ASUS.AS vznikl na přelomu let 2002-2003 z důvodu nutnosti informovat naše zákazníky o jedné z nejkvalitnějších značek na trhu informačních technologií.

Dovoz a servis balící techniky: - samolepící pásky pro zalepování - polypropylenové pásky pro páskování - folie pro ovíjení a další spotřební materiál pro balení.

Vyrábíme LDPE folie technologií vyfukování a používáme jak primární LDPE materiál tak vlastní LDPE regranulát

Prodej: - vybavení obchodů - vybavení čerpacích stanic Vybavujeme i ostatní prostory čerpacích stanic - kanceláře, denní místnosti, sklady aj..

Výroba a montáž zámečnických výrobků: - zábradlí - žebříky - schody - přístřešky - posuvné brány.

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...

Výroba, prodej - luxusní schodiště a zábradlí - skleněné stěny a skleněné opláštění budov - skleněné terasy - mosazné a nerezové doplňky.

Výroba, prodej a servis: -váhy průmyslové, obchodní, laboratorní -vyhodnocovací jednotky -nářezové stroje -tiskárny -klávesnice vodotěsné.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej paruka a příčesků Lanella.

Bazar - dřevěné palety - ohrádky Prodej - řezivo Výroba a prodej, výkup - atypické, EURO a standardní paletyinovace - standartní paletyvýroba a opravy - ohrádky (i dřevěné) - dřevěné výrobky (palety, ohrádky)

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Sanace objektů. Statické zabezpečení objektů. Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Výroba: -ocelové konstrukce. Rekonstrukce: -domy -hydroizolace -infuzní clony.

Prodej - dotykové a LCD monitory - dotykové technologie

Dodávka - hardware Poradenství - informační technologie Správa - sítě

Výroba, maloobchod, velkoobchod - klopové krabice z třívrstvé a pětivrstvé lepenky - krabice ze strojní lepenky - dárkové krabičky - luxusní potahované krabičky - kartonová a papírová střiž Maloobchod a velkoobchod - zipové sáčky - bublinkové obálky - stretchová a bublinková folie - výplňová ...

Distribuce a prodej tonerů do tiskových zařízení a faxů.

Prodej - repasovaná výpočetní technika

Výroba nábytku od r.1989 - výborná kvalita a zpracování. Nabídka: - nábytek z LTD - komody, konferenční stoly, psací stoly, květinové stojany - možnost přizpůsobit výrobky na atypické rozměry

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.