Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Dodávka - skladovací kontejnery - skladovací nádrže - válcové nádrže se šroubovacím víkem.

Vyrábíme nábytek dle požadavku zákazníka, nebo dle návrhu architekta či designera. Vše v nejlepší kvalitě a přijatelné ceně. Využíváme moderní technologie k docílení maximální kvality.Zakázková výroba moderního nábytku, 3D grafické návrhy, spolupráce s bytovým designerem, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje ložnice, ...

Zasklívání bezrámovým systémem Optimi Kvadro -lodžie -terasy -balkóny -bazény -montáž stínící techniky -montáž ocelových konstrukcí

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové balkony -ocelové lodžie -betonové lodžie -zábradlí, stříšky -eurookna.

Specializovaná firma na výrobu nerezového zábradlí a schodišť. Více na www.nerezzabradli.com

JR Kompresory Prodej a servis kompresorů. Kromě kompresorů najdete v našem sortimentu tlakové nádoby, ofukovací techniku, pneumatické nářadí a válce.

PRODEJ: - náhradní díly a příslušenství automobilů - motorové součásti - součásti brzdových systémů - karosářské díly - pneumatiky a disky - tažná zařízení - spojky a lamely - autokosmetika - oleje a maziva.

Autoservis. Prodej: - autokosmetiky - olejů a maziv - palivových aditiv.

Výpočetní a kancelářská technika.

Prodej počítačů. Internet a internetové stránky.

Vývoj softwaru na zakázku. Servis IT ve firmách.

Kompletní sortiment nábytku: - výroba na zakázku - splátkový prodej - zařizování interiérů kanceláří, obchodů, ordinací, čekáren.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Velkoobchod: - potřeby pro kadeřnictví.

Výroba, oprava, prodej a pronájem: - kabelové bubny, kovové, dřevěné - překližkové bubny Renovace kovových bubnů a jiných kovových součástí - pískovačka, lakovna.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - kuchyně. Kompletní návrhy interiérů. - interiéry Kuchyně i ve vysokém lesku (různé materiály dle výběru zákazníka, korpus z lamina a dřevěná dvířka).

Dodávka: - hardware - náplně do tiskáren. Servis hardware. Poskytování poradenství v oblasti IT. Výstavba a údržba počítačových sítí.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Výroba: -potravinářské obaly pro masný průmysl -umělá a přírodní střeva -plastová, kolagenová a celofánová střeva