Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Prodej, servis: -tiskárny, kopírky. Renovace: -inkoustové cartridge a laserové tonery -inkousty, barvící pásky.

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Svoz, odvoz: -domovní odpad vozem ŠKODA 706 MTS, traktorem ZETOR s vlečkou do 7tun. Pronájem, půjčovna: -kontejnery na odpad. Stavební, zemní práce: -vyklizení, úklid stavenišť -výkopové práce, hloubení strojem WARINSKI KSH a čelním nakladačem MUSTANG 940 -terénní úpravy -odklízení sněhu na komunikacích, cestách traktorem s ...

Prodej: -počítače a komponenty. Prodej a servis výrobků od firmy Hewlett Packard. Projektování a instalace počítačových sítí. Vzdálená správa sítí. Bezpečná internetová připojení na operačním systému Linux. Spolupráce s firmami: - Hewlett Packard, Triline, Aliatel, Acer, Toshiba, Philips, Siemens, Cisco Systems, Microsoft. SÍTĚ: - ...

Prodej - motorové a převodové oleje a maziva pro osobní automobily, naftové i plynové motory užitkových vozidel i zemědělskou techniku

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Výroba: -papírové obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl.

Crystal Corn je česká obchodní firma, která působí na trhu speciálních mazadel jako výhradní distributor Spanjaard Group Limited pro ČR a SR.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Internetový obchod, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - software - hry - tiskárny - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - tiskárny.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...

Projekty Technologie Průkaz energetické náročnosti Vytápění Rozvody vody a kanalizace Zelená úsporám

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Zateplení budov: - izolace. Stavba: - ploty. Montáž: - sádrokartony. Obklady, dlažby i zámecké. Stavba: - rodinné domy i na klíč - bytová jádra - okrasné zídky.

Servis: - telekomunikační technika - výpočetní technika (notebooky, monitory, tiskárny, ...) E- shop, eshop: - výpočetní technika notebooky, stolní počítače - mobilní telefony - software - herní konzole Tvorba: - www stránky Zálohování dat.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Opravy manipulační techniky, zemních strojů a ostatních dopravních prostředků včetně technických kontrol. Výroba, montáž, opravy ocelových konstrukcí a zdvihacích zařízení včetně revizí. Opravy technologických zařízení v průmyslu. Kovooobrábění.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

Prodej a opravy počítačů PC, notebooků, správa sítí, tvorba statických webových prezentací

Židle můjTrend je značka pro luxusní kancelářské židle a dětské židle pro použití v práci i doma u pracovního stolu. Kancelářské židle můjTrend se vyznačují příjemným moderním designem s vysokou škálou barevných provedení židlí..

· výpočetní, kancelářská a digitální technika · spotřební elektronika a domácí zábava · počítačové sítě, internetová telefonie VoIP · kompatibilní cartridge a tonery, renovace · obnova dat ze všech paměťových médií · kamerové systémy CCTV analog/digital · digitální TV technika, DVB-C/S/T · auto hifi, antiradary, navigace, xenony · mobilní ...

Vývoj, výroba, prodej: -nůžkové stany. Firma ExpoCzech je oficiálním importérem firmy ExpoTrade. Firma ExpoTrade vznikla v roce 1996 a již od počátku se profilovala jako výrobce nůžkových stanů nejvyšší kvality. Při výrobě a vývoji stanů je kladen důraz na kvalitu bez kompromisů, při prodeji na požadavky zákazníka a po prodeji je budován ...

Opravy počítačů, firemní sítě. Servis - počítače.