Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Výroba, poradenství, montáž Brno, Brno-venkov. Vestavěné skříně. Kuchyně. Nábytek na míru: -architektonický návrh v 3D -výroba -doprava, montáž -skříně s posuvnými dveřmi. -zdravotnický nábytek -nábytek pro ordinace, nemocnice, sanatoria, kliniky. Použitý materiál-dřevo i lamino: -zrcadlové dveře skříní -ratanové výplně ...

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek.

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektrody - CO dráty - svítidla - brusivo, ložiska.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, autorizovaný prodej: -automobilová, průmyslová maziva AGIP -oleje pro osobní, užitkové vozy, motocykly -převodové oleje -kapaliny do automatických převodovek -nemrznoucí kapaliny -brzdová kapalina -plastová maziva.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Maloobchod. Kancelářské stroje, prodej a servis: -psací stroje -kopírky, kopírovací stroje, multifunkční přístroje CANON, DEVELOP, BROTHER -faxy -kalkulačky -papír -kancelářské potřeby PELIKÁN, LEITZ, ROTTRING -tonery -pásky -kazety. Recyklace: -tonerové cartridge výměnný způsob. Servis: -kopírky MINOLTA, CANON, ...

Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

Servis: - výpočetní a telekomunikační technika.

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Výroba: -výroba přepravních obalů (CASES).

Hlavní aktivitou společnosti Tip Paper spol. s r.o. je výroba papírových pytlů v různých modifikacích a úpravách. Papírové pytle vyrábíme z kvalitních pytlových papírů od předních evropských výrobců. Na prvním místě je pro nás spokojený zákazník, proto, jako přímý výrobce, poskytujeme 100% servis. Vstřícné jednání, promptní dodávky, perfektní ...

Výrobce materiálů a systémů pro ochranu, prezentaci a balení potravin v průmyslových a spotřebitelských trzích. Výroba: - obalové materiály pro potravinové i nepotravinové užití zn. CRYOVAC

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Stolař, truhlář. Práce, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - veškerý nábytek dle návrhu zákazníka. Sídlo: Vidče 583 756 53.

Dodávky technologických celků. Průmyslové potrubní rozvody. Vytápění a chlazení pro průmyslové a administrativní objekty. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Dílny: Bělíkova 1398 464 01 Frýdlant

Správa IT, kompletní servis. Údržba hardware a software. Správa serverů a počítačových sítí. Vzdálená podpora přiřešení problémů. Servis a poradenství pro domásnosti: - instalace, PC a periferií - odstraňování problémů, odstranění virů - internetové připojení. Tvorba www stránek.

VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD - PROBRUS - pemzovací a leštící pasty na zlato, stříbro, nikl, chrom - ruční drátěné kartáče - brusivo - brusné a leštící nástroje: - brousící kotouče, pilníky - brousící pilníky - brousící tělíska na stopce - brusná plátna - brusné papíry - brusné podušky - kruhové výseky pro strojní broušení dřeva i kovu - ...

Kovový nábytek kancelářský a dílenský - výroba a prodej. Šatní skříně, policové skříně, kartotéky, lístkovnice, registratury, dílenský nábytek, pracovní stoly.