Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Prodej: -internetový obchod -e-shop -elektronika -mobilní telefony -příslušenství -hodinky -počítače -hračky -domácnost.

Internetový prodej kancelářské techniky, kopírek, tiskáren, skartovacích strojů a řezaček.

Prodej, eshop, e-shop: - počítače LYNX -předplacené sady TWIST a GO -samostatné neblokované telefony za bezkonkurenční ceny -bohatý výběr GSM příslušenství - široký sortiment hardware -veškeré spotřební zboží včetně prodeje a repasování tiskových hlav, tonerů a cartridge.

GITTERBOX Nové i použité gitterboxy a dřevěné Euro-palety. Použité gitterboxy v rámci logistických úspor na přepravu a přepravní obaly Vám nabízíme použité, ale zachovalé gitterboxy. Nabízíme Vám nejen prodej, ale i pronájem. Stav gitterboxů na skladě se neustále mění je nutné nás vždy kontaktovat s Vaším požadavkem. Kovový ...

VEŠKERÉ ČALOUNICKÉ PRÁCE Výroba a renovace: - sedací boxy, soupravy - manželská dvojlůžka, válendy - čalounění obytných přívěsů - zdravotní matrace na míru - křesla, židle - ergonomické pomůcky - izolace dveří - autosedačky, moto sedla - interiéry lodí - interiéry ultralehkých letadel - starožitný čalouněný nábytek - kancelářský ...

Prodej, servis: - výpočetní technika - tiskárny PANASONIC, HEWLETT PACKARD, CANON, EPSON - autorizovaný business partner HEWLETT PACKARD - autorizovaný ACERPOINT

PRODEJ: - kopírovací stroje - tiskárny SERVIS: - veškeré kopírovací stroje - veškeré tiskárny RENOVACE: - náplně do kopírovacích strojů ( tonery, cartridge ) - náplně do tiskáren ( tonery, cartridge )

- Webdesign - Multimediální prezentace - Software - Hardware

E-shop pro kosmetické salony: - dekorativní kosmetika - depilace - pedikůra - manikúra - kosmetické pomůcky - kosmetické kufříky - barvy na obočí, řasy.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Výroba: - sáčky určené pro balicí automaty na mouku, cukr či rýži - speciální dvou či vícevrstvé sáčky určené pro balení čajů a bylin.

Servis a opravy: -HTC, Apple, BenQ, Pentax, Pentacon, NCR, MIO -výpočetní technika Hewlett-Packard -výpočetní technika -digitální fotoaparáty a tiskárny. Služby: -implementace komplexních informačních systémů -projektování a realizace datových sítí. Prodej a servis: -počítače -výpočetní technika.

Výroba, prodej: -dřevěné palety EURO -jednorázové palety -dřevěné obaly.

Prodej, maloobchod: -kancelářská technika

Výroba, prodej: - bazény - čistírny odpadních vod - septiky, jímky, biofiltry, zemní filtry, lapoly - vodoměrné šachty Otevírací doba: PO - PÁ 8.00 - 12.00 13.00 - 16.00 Schůzky mimo pracovní dobu jsou možné po dohodě.

Nabízíme: - čistírny odpadních vod - čerpací šachty - septiky - zemní filtry - bezodtové jímky - vodoměrné šachty - studniční šachty - zemní registry - odlučovaše tuků - odlučovače lehkých látek - bazény

Dodávky: - materiály pro výrobu izolačních skel - kotouče a nástroje - brusky a vrtačky - stavební chemie pro sklo: - pryskyřice, tmely - zasklívací profily - obaly pro farmacii a kosmetiku.

Nábytek. Prodej a servis: - kancelářský nábytek - židle - křesla - sedací soupravy

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Výroba: - ocelové konstrukce - kovové konstrukce, nosné konstrukce - složité svařence, mechanicky opracované díly - nádrže, nádoby, kontejnery, vozíky - zásobníky - potrubí, trubky, zábradlí - zvedací a dopravní zařízení.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - hardware - software. Služby: - připojení k internetu - tvorba www stránek.

Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - garážová vrata - brány - schodiště - zábradlí - oplocení - přístřešky - vitríny a výlohy - kabiny. Výrobu zajišťujeme: - svářecími soupravami v CO 2 typu KEMPI 320 - pásovou pilou BOMBAR 150 - běžnými dílenskými zařízeními - montážní práce v terénu převážně pomocí svařovacích agregátů ...

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .