Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodáváme a poskytujeme služby v oblasti výpočetní techniky. Specializujeme se na restaurační, hotelová a lázeňská zařízení.

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.

Zajišťujeme pozáruční opravy a servis přímo u zákazníka nebo v naší provozovně. Opravujeme softwarové i hardwarové problémy. Specializujeme se na správu počítačových sítí (outsourcing IT), WIFI sítě, servis počítačů a notebooků. Spolupracujeme s celou řadou dodavatelů hardwaru a softwaru, takže jsme schopni Vám nabídnout komplexní řešení u kterého ...

Společnost DCIT, a.s. působí na trhu v oblasti informačních technologií od roku 1993. Svým zákazníkům poskytuje širokou škálu komplexních služeb ze dvou hlavních oblastí, kterými jsou konzultační a auditorské služby v oblasti IT a vývoj software PROVYS. PŘÍSTUP Svoji činnost opíráme o tři základní kameny: - individuální přístup a soustavná ...

Profesionální řešení vizuálních prezentací - pronájem prezentační techniky.

Výrobce a dodavatel kancelářského nábytku pro komerční a administrativní prostory

Malovýroba zakázkového nábytku. Zaměření, grafický návrh řešení a kalkulace jednotlivých zakázek. Výroba: - kanceláře - prodejny - kuchyně - školící střediska - vestavné skříně - interiéry - opravy a údržba.

Nábytkové studio. Výroba, návrhy, prodej, doprava, montáž: -interiérový nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice, skříně, komody - postele, rošty, matrace - stoly, židle - kanceláře, pracovny - předsíňové sestavy - bytové doplňky - vestavěné skříně Delfi

Velkoobchod, maloobchod: -papírnictví -kancelářské a školní potřeby -papír: -xerografický do kopírek, tiskáren laserových i inkoustových -xerografický recyklovaný -tabelační včetně potisku -pauzovací, plotrový v rolích i formátech -balící (hedvábný, pergamenová náhrada) -papírová lepenka v rolích -kupecké sáčky ...

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Prodej: - motorové oleje - převodové oleje. Regionální zastoupení Morava - Petro-Canada - maziva - BG - dekarbonizace údržba motorových vozidel - VMD - technické spreje - Atas - autochemie - autodíly.

Maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek: - stoly - skříně - kontejnery - doplňky - kovový nábytek: - kartotéky - skříně (na výkresy, dílenské, šatní) - regály - židle, křesla: - kancelářské - pracovní - manažerské - jednací - dřevěné a kovové návštěvnické - recepce - kuchyně, kuchyňský nábytek. Komplexní ...

Sleva na nábytek, sleva na vybavení domácnosti nebo jen levnější nový doplněk či službu úklidové firmy.

Prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky. Kopírovaní i barevné.

Kovo Lípa nad Orlicí Zámečnictví, kovovýroba: - zakázkové zámečnické práce - obrábění, obráběčské práce - konstrukční a stavební práce - osvětlené reklama včetně potisku - zabezpečovací zařízení oken a dveří - interiérů a dekorativních doplňků.

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Služby: -ekologická renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup -pronájem tiskových zařízení -servis, oprava. Dodávka, velkoobchod: -hardware, software. Servis tiskových zařízení.

Dodávky, prodej: - spotřební materiál pro tiskárny - tonery.

E-shop: -tonery -cartridge -náplně pro laserové a inkoustové tiskárny.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Počítače - prodej, servis: -sítě, SW, literatura, příslušenství -konzultace -autorizovaný prodej počítačů MERCURY.

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Prodej: -kompatibilní, renovované tonery a cartridge.