Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej a servis: -softwarová řešení -hardware Služby: -profiSprávce PCO -InterimManagement -WebSprávce -WebDesign -WebHosting

Prodej a servis: - výpočetní techniky - kancelářská technika - alternativní a renovovaný spotřební materiál Renovace tonerů. Softwarový servis. Počítače na zákázku. Prodej, pronájem a servis tiskáren. Tvorba webových stránek. Kopírovací centrum. Levné telefonování ABIOTEL.

Dodávka a montáž: -prostředky pro skladování nebezpečných látek pro eko sklady -skříň na plynové lahve -záchytné vany -skladovací kontejnery -manipulační prostředky pro manipulaci se sudy -ekologické podlahy -regály se záchytnými vanami -zabezpečovací nádoby -skříně pro laboratoře -příslušenství -odsávací stoly ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -kopírovací stroje -elektronické pokladny a pokladní systémy -počítače a tiskárny -počítačové sítě -faximilní zařízení a telefony -kalkulátory a digitální diáře -psací stroje -programové vybavení -papír, tonery, barvicí pásky -kancelářské potřeby ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -obaly z plastu.

Předmětem činnosti jsou : - pokládka podlahových krytin - výroba nábytku - obchodní a zpotředkovatelská činnost - správa majetku města Letohrad - výroba a rozvod tepla - podlahové krytiny a dekorativní pokládka

Výroba nekonečných brusných pásů. Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA -HERMES -CARBORUNDUM. Velkoobchod brusivo.

Velkoobchod, prodej: -flex program -keramické brusivo -brusivo na podložce - diamantové kotouče -tvrdokovové frézy obrysové -vrtáky -záhlubníky -tvrdokovové nástroje OECM -závitořezné nástroje GOLA.

Výhradní zastoupení APPLE COMPUTER. Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy, poradenství v oboru: -výpočetní technika IBM kompaktabilní, Apple MacIntosh, NB-ACER350 -kancelářská technika -laserové, tryskové a jehličkové tiskárny EPSON a HP HEWLETT PACKARD -softwarové produkty -CD-ROM multimédia, ...

Výroba: - bazény - žumpy, septiky - zemní filtry - lapoly - nádoby na užitkovou vodu a sypké hmoty - skříně pro posypové hmoty určené pro zimní údržbu chodníků a cest - odhrnovače na sníh - vzduchotechnické potrubí.

Prodej, poradenství, servis, oprava: -počítače PC -počítačové sestavy, výpočetní technika -kopírky KONICA -mobilní telefony -digitální fotoaparáty.

Firma FALKO PRODUCTS se zabývá velkoobchodní činností se zaměřením na produkty jednorázového použití. Jedná se o velmi širokou oblast sortimentu, použitelného prakticky ve všech odvětvích, kde jsou zvýšené či vysoké nároky na sterilnost, hygienu, osobní péči, ochranu pracovníků apod. Rozsah nabízených produktů lze členit podle jejich ...

Vyrábíme hliníkové zábradlí na terasy a schodiště, hliníkové brány a branky, ploty a oplocení, pergoly, altánky a jiné hliníkové konstrukce na míru do exteriéru i interiéru, včetně povrchové úpravy a výplní. Dále provádíme opravy hliníkových a litinových dílů jako jsou např. prasklé disky kol nebo poškozené bloky motorů.

Výroba, prodej: - výrobky z masivního dřeva - stavební řezivo - OSB-Durelis - hoblované profily - palubky, podlahovky - obalové dřevěné materiály, palety - ekobrikety.

Prodej: -dokončovací kancelářská technika GBC. Obchodní činnost: -autorizovaný dealer GBC (dokončovací kancelářská technika) -obchodní zastoupení FREWAY -obchodní zastoupení CLEAR (ekologické elektrospotřebiče).

Pronájem a servis stavebních strojů, nářadí, mechanizace a zahradní techniky. Půjčovna hutnící a vibrační techniky, elektrocentrály, kalová čerpadla, bourací a vrtací kladiva, jádrové vrtačky, stolové a blokové pily, řezače, frézy a brusky, průmyslové vysavače, kompresory, bagry a rypadla, dempry, smykové a kloubové nakladače atd. Servis a ...

Nabízíme - produkty: - hydraulické lisy - mechanické lisy - ohýbačky trubek - periferie k lisům - normalizované díly - manipulace s nástroji - senzory - oleje a mazací látky - systémy hlídání nástrojů a olejování pásu

PRODEJ BRUSIVA: - lamelové kotouče NORSTAR - lamelové kotouče PFERD

Zinkovna. Služby, práce: -žárové zinkování. Kovovýroba: -ocelové konstrukce.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Dodávky technologických celků na klíč: - zařízení vysokopecních závodů - zařízení válcoven - průmyslové pece - výrobní haly a ocelové konstrukce - energetické rozvody a potrubní systémy.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Služby: -bezdrátové připojení k internetu -počítačové sítě -tvorba www stránek - web hosting, mail hosting -instalace PC programů -zálohování dat Prodej: -počítačové komponenty a příslušenství -tiskárny -spotřební materiál -anténní a televizní technika DVB-T / DVB-S