Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Zakázková zámečnická výroba, montáže, opravy: -zábradlí: -na betonová schodiště, dřevěná schodiště, terasy, francouzská okna -schody, schodiště -balkóny -brány, ploty, mříže -stavební zámečnictví: -poklopy, regály, dělící stěny s různou výplní, požární žebříky -reklamní poutače -svařovací práce.

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Výroba, prodej: -nábytek a bytové doplňky: -pro interiéry obchody, restaurace, kanceláře.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - obývací stěny - kanceláře - skříně

Dovoz, distribuce: -brusné materiály: -brusné pásy, brusivo. -lepidla.

Maloobchod, prodej, e-shop: -nábytek pro kanceláře -nábytek pro domácnost -vybavení interiérů hotelů a bank -školní nábytek -kovový nábytek -šatní skříně, spisové skříně. Výroba a prodej: -počítačové stoly, atypické prvky. Dodávky a montáž: -kuchyně. Služby: -kompletní vybavení interiérů -architektonické návrhy ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -telekomunikační technika- -kancelářská technika -hrací automaty. Pronájem, servis: -kulečník. Výroba, prodej, pronájem, servis: -šipkové automaty včetně příslušenství.

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Výroba: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -koupelnový nábytek -obývací stěny

Prodej, e-shop: -kompatibilních a originálních tonerů, inkoustových kazet. -spotřební materiál do tiskáren.

MOTO-OLEJE.CZ E-shop: -Aditiva (přísady) -FILTRY -autokosmetika -chladící kapaliny -náplně do ostřikovačů -brzdové kapaliny.

Prodej, oprava, servis, údržba: -výpočetní technika. Stavba a údržba počítačových sítí. Tvorba software na zakázku z oblasti ekonomiky a řízení firem.

Lugafo Maloobchod: - svařovací technika - Fronius - technické plyny - svařovací masky - příslušenství - ochranné pomůcky - brusivo - Specializace svařování:měď, bronz

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Velkoobchod, prodej: -kosmetika a spotřební materiál pro kosmetičky. -hygienický materiál pro lékařské ordinace, kosmetická, nehtová a masážní studia. -hygienické a desinfekční prostředky

Prodej, maloobchod, opravs, servis: -počítače -hardware, software Připojení na internet.

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Řezání plechů laserem, pálení plazmou a autogenem, CNC soustružení a zámečnická výroba. Zakázková výroba: -CNC soustružení – obrábět lze vnější i vnitřní plochy válcové, kuželové -klasické obrábění – kromě soustružení a frézování i řežeme a tváříme závity -vrtání – vrtačky stojanové, sloupové, řadovou -svařování - MIG, WIG, TIG ...

Prodej nové a použité: -počítače (PC) -součástky pro PC -nové i repasované PC -počítačové sestavy. Servis monitorů a počítačů.