Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Služby: -bezdrátové připojení k internetu -počítačové sítě -tvorba www stránek - web hosting, mail hosting -instalace PC programů -zálohování dat Prodej: -počítačové komponenty a příslušenství -tiskárny -spotřební materiál -anténní a televizní technika DVB-T / DVB-S

Výroba a prodej: - PE/MI, sáčků a pytlů , - pytle a odnosné tašky z LDPE, HDPE (mikroten, polyetylen.

Autorizovaný prodej, maloobchod: -video technika CANON -foto technika CANON -kopírovací technika CANON Prodej, maloobchod, servis, oprava: -spotřební materiál, doplňky -kopírovací technika -faxy -tiskárny a scanery

výdejní místo internetového obchodu Zadaranabytek.cz PRODEJ: - kuchyně na míru - dodací lhůta do 14 dnů - parkování u prodejny - zajištění odvozu BYTOVÉ DOPLŇKY - PRODEJ, MONTÁŽ: - nábytek - komody - PC stoly - TV stoly - šatnové skříně - dodací lhůta do 14 dnů - parkování u prodejny - zajištění odvozu

Výroba: -polyethylenové obaly -fólie -tašky -sáčky -pytle -přířezy -plastových a pryžových výrobků. Velkoobchod: -PE-sáčky a pytle (igelitové) -pytle a sáčky do košů -tašky -mikrotenové přířezy (balící) z HDPE -tlačenková střeva (hadice) -fólie -doplňkový obalový materiál -zakázková výroba s Vaším ...

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby -tabelační papíry i předtištěné -xeroxové papíry i v rolích -transparentní, pauzovací papíry -zastoupení SCHOELLERSHAMMER -papíry pro plotter (plotr) -cartridge do plotrů a inkoustových tiskáren. Renovace: -inkoustové, laserové kazety, cartridge. Služby: Rozvoz ...

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Prodej výpočetní techniky a příslušenství: - mobilní telecony - počítače, notebooky, tablety - PC komponenty a doplňky - GPS - fotoaparáty, fotografická technika E-shop. Síť kamenných prodejen.

Prodej: - výpočetní technika, počítače - elektronika. Vývoz zboží i na Slovensko.

Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce vč. konstrukcí mostních - technologické zařízení a potrubní systémy pro veškerá media vč. provádění souvisejících revizních činností - výpalky z plechu tl. 2 - 50 mm.

Internetový prodej: - použitá výpočetní technika - nová výpočetní technika - obalové materiály, bublinkové obálky.

Prodej materiálů pro autoservisy: - autokosmetika - brusivo - lakýrnické potřeby.

Design, výroba a instalace: - kovové regály - skladovací systémy - regály - skříně.

Prodej použité výpočetní techniky..

Obalový materiál pro farmacii. Lékovky, kapátka, kelímky, tobolky, čípky. Vybavení lékáren..

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek interiérový, kancelářský - kuchyňské linky - okna, dveře - zahradní stavby, ploty. pergoly - sauny. Sklenářské práce - zasklívání oken. Rámování obrazů.

-stavba, servis a údržba počítačů -Instalace a správa domácích i menších firemních sítí -opravy mobilních telefonů a tabletů -tvorba webových prezentací a e-shopů -fotografické služby

Zakázková zámečnická výroba, montáže, opravy: -zábradlí: -na betonová schodiště, dřevěná schodiště, terasy, francouzská okna -schody, schodiště -balkóny -brány, ploty, mříže -stavební zámečnictví: -poklopy, regály, dělící stěny s různou výplní, požární žebříky -reklamní poutače -svařovací práce.

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Výroba, prodej: -nábytek a bytové doplňky: -pro interiéry obchody, restaurace, kanceláře.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - obývací stěny - kanceláře - skříně