Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej nové a použité: -počítače (PC) -součástky pro PC -nové i repasované PC -počítačové sestavy. Servis monitorů a počítačů.

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, nábytek: -grafické zpracování -cenová kalkulace -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje, dětský pokoj -vestavné, vestavěné skříně, skříň -kancelářský nábytek -masivní nábytek. Fakturační adresa: Havlíčkova 333 69603 Dubňany.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Projekce. Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -příslušenství.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Statické zajištění stavebních konstrukcí.

Internetový obchod. Prodej: -výpočetní technika, počítače, počítačové sestavy -mobilní telefony, TWIST a GO sady, kupony a příslušenství -akumulační kamna.

Zakázková kovovýroba. - brány pojezdové, křídlové - oplocení pozemků - pochozí terasy - schodiště a zábradlí na míru - přístřešky pro auta, pergoly - ocelová, dřevěná vrata, dveře - zakázkové dřevostavby - obytné a skladové buňky - vybavení na dětská hřiště.

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské, truhlářské. Výroba: - nábytek na míru - bytový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dřevěné dveře - venkovní, vnitřní - dřevěné schody, schodiště.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -školní nábytek -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Prodej: - hardware - software. Grafické práce. Tvorba a správa webových prezentací.

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.

Stolařství. Zakázková výroba: -interiéry, interiérový nábytek -kanceláře, kancelářský nábytek: -vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, bary -vestavěné skříně -atypický nábytek: -materiál - dýha, masiv, lamino.

Maloobchod, prodej: - polyesterové fólie pro potisk v laserových tiskárnách - samolepící fólie. Výroba: - štítky.

Maloobchod, prodej: -bytového i kancelářského nábytku: -pokojové stěny -dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský -ložnice -kuchyňské linky -rozkládací křesla. Možnost zakázkové výroby.

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Dodávky obalových materiálů. Komplexní služby a poradenství v oblasti balení zboží. Velkoobchod s obaly, zajištění výroby obalů. Sortiment obalů od tenkých potravinářských, po obaly pro použití v průmyslu: - pytle - tašky - sáčky - fólie - plachty.

Stavby: -anténní stožáry -ocelové konstrukce.

Prodejna: -nábytek -doplňky -osvětlení. Zařizování kanceláří a účelových objektů Výroba: -nábytku. Prodej: -dýhy-dovoz USA -řezivo včetně exotických a ovocných dřevin -dýhované desky, přířezy, spárovky.