Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výroba plastových výlisků pro potravinářský, automotive, farmaceutický, nábytkářský průmysl (lisy 40-1500 tun): - přepravky na láhve, ovoce, zeleninu, maso, pečivo - technické výlisky - lisovací formy (vlastní nástrojárna).

Skladovací a manipulační technika. Poradenství, prodej, montáž, úpravy: -zařízení pro skladování -regály policové, policový: -archivní, mobilní, pevné, pevný, vícepodlažní -regály paletové, paletový: -pevné, pevný, mobilní, průjezdné, průjezdný, průběžné, průbežný -regály speciální: -stromečkové, stromečkový, na kabelové bubny, pro ...

Tiskárna a kartonáž KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. nabízí komplexní služby v oblasti polygrafické výroby pomocí ofsetové technologie tisku až do formátu 720 * 1020 mm. Je tradičním výrobcem obalů z hladké a mikrovlnné lepenky.

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Výroba: - ocelové schodiště, zábradlí - nerezové světlíky, žebříky.

Výroba: - zateplené a klimatizované kontejnery použitelné pro informační technologie. Zámečnictví.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Prodej a servis : - výpočetní technika a kancelářské potřeby - počítače - laserové tiskárny - renovace, recyklace tonerů - kopírky.

Prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -mobilní telefony.

Obchod, poradenství, prodej, servis -digitální multifunkční tiskové a kopírovací černobílé nebo barevné stroje KONICA MINOLTA - barevné formát A3, A4 - černobílé formát A3, A4 -laserové tiskárny -barevné -černobílé -kancelářská technika -laminovací stroje -skartovací stroje -vazací stroje Služby: -splátkový prodej ...

Výroba, distribuce: -obalové materiály -výrobky určené k ochraně zboží -materiály pro výrobu kartonů Sortiment: -dvouvrstvá vlnitá lepenka -kartony -obalové materiály z plastů -bublinková folie -stretchová folie -lepící pásky.

PĚNOVÝ A EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN - standardní desky, zakázková výroba z pěnového a extrudovaného polystyrenu (římsy, fasádní profily, oblouková nadpraží, ztracené bednění z EPS a další) ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY - konzultace, návrh a prodej kompletního zateplení fasád, dodávka všech komponentů vč. příslušenství, stavební chemie a ...

Montážní firma se zaměřením na potrubní rozvody a ocelové konstrukce: -servis a rekonstrukce pekařských pásových pecí především vyrobených v TMS Pardubice -dodávka a montáž technologických celků pro pekárny a krmivárny včetně kompletního dlouhodobého servisu -stavební činnosti -dodávka a montáž ocelových konstrukcí hal ...

Maloobchod, prodej: -nábytek (sedací soupravy, obývací stěny, ložnice, jídelny, dětské pokoje, kuchyně, kanceláře, koupelny, drobný nábytek, svítidla, bytový textil).

Klempířství: - rekonstrukce střech. Montáž: - vzduchotechnika - klimatizace. Práce: - klempířské - stavební - tesařské - pokládání - šindel Bramac - zámečnické. Kovovýroba. - výroba kontejnerů Prodej, montáž: - plechy -l akované, plastované. Nástrojárna - výroba: - nástroje pro lisy.

Výroba, prodej: - obalový materiál - obaly (materiál PE) - sáčky, pytle, tašky, obaly (na potraviny, textil, odpad).

Obchod s nářadím. Prodej elektrického i brusného nářadí, nástrojů a měřící techniky.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.