Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Ekonomické informační systémy pro firmy: -výpočetní technika -kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, sklady, zvířata -návaznost na vnitropodnikovou banku -jednoduché účetnictví -software na zakázku -poradenská činnost při zavádění a údržbě-software.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Výroba, prodej: - obalové materiály - PE folie - BOPP folie + BOPET - PVC folie - polyolefin folie - stretch folie - stretch HOOD folie - PVC sleeve - bio fólie - bio produkty - obaly. Balicí stroje: - stroje na zatavování do pytlíků - stroje pro skupinové balení výrobků - ovinovací stroje na palety - odpadové ...

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Provádíme tiskové služby - grafika, sazba PC, digitální tisk (plnobarevný, čb, velkoformátový), tisk samolepek jakéhokoli tvaru, exprestisk na RISOgraphu. Zhotovujeme razítka (TRODAT, Blesková), vizitky, letáky, plakáty, prospekty, katalogy, brožury aj.tiskoviny. Provádíme vazby DIPLOMOVÝCH ... prací, dále vazby do plastových, kovových ...

Kuchyňské studio. Návrh,zakázková výroba,prodej,montáž: -kuchyňské linky,linka,kuchyně,kuchyň -dřevěný nábytek -návrh na PC -montáž a doprava zdarma. Servis k zařízení: -spotřebiče, spotřebič, dřezy, osvětlení. FAGOR, MORA, AEG, Baumatic, Bosch, ZANUSSI, Whirpool, TEKA, Gorenje, Electrolux, Siemens, FRANKE, KLUDI.

Interiérové studio: - kancelářské prostory - vybavení pokojů, ložnic - výplně otvorů, dveří, zárubní - schodiště - kuchyně.

PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

E-SHOP s počítači, spotřební elektronikou a příslušenstvím. Servisní služby. Produkty: - POČÍTAČE A SYSTÉMY: - barebone - servery - PDA - GPS produkty - pokladní systémy - NOTEBOOKY. - KOMPONENTY: - procesory - chladiče - paměti - základní desky - grafické karty - pevné disky - řadiče - mechaniky - zálohovací ...

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

Provádíme: - pozemní stavby - dopravní stavby a mosty - ocelové konstrukce - komunikace.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Zahraniční zastoupení: -Wanzl SRN Velkoobchod, maloobchod: - vybavení prodejen - pokladní boxy - vstupní turnikety - regály - vybavení hotelů - displaye.

Výroba na zakázku: -nábytek-kancelářský, lékařský -kuchyně -interiéry.

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika.

Bednářství, výroba dřevěné sudy: -dřevěný sud -dubové i akátové-velikosti, objem: 25, 50, 100, 150, 200, 300, 500 litrů -okrasné ve velikostech 5, 10 litrů včetně podstavce a dřevěné pípy -sudy BARRIQUE ve velikostech 225 litrů, vyrobeny z českého dubu. Sudy větší jak 500 l dle dohody. Stylové vybavení, interiéry vinárny, vinárna. Řezbářské ...

Půjčováni a prodej nářadí a stavební mechanizace. Prodej řezných a brusných kotoučů. Prodej řezných a brusných diamantových kotoučů.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera -klínové řemeny pro auta, vrtačky, pračky -těsnění do oken -brusné kotouče -mirelon.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - okna - dveře vchodové, interiérové včetně obložkových zárubní - schodiště - pergoly, zahradní nábytek - obklady - tesařské práce - přepravní palety - dřevěné obaly.

Prodej, servis: - kancelářská technika.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika

Pro technologie svařování dodáváme: -ochrany proti odstřikům -keramické středící kolíky -pouzdra. V ČR a SR máme zastoupení firmem: -JOKISCH GmbH, POLO Filter Technik GmbH, WERUCON GmbH, EISENBLÄTER GmbH.