Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

Maloobchod, prodej: -originální a dovozové autodíly -autopříslušenství -autokosmetika -akumulátory -oleje -maziva. Půjčovna: -střešní boxy -příčníky -střešní nosiče.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Výroba: -nábytek na zakázku -vybavení bytů, rodinných domků i kanceláří -schodiště, kuchyně, ložnice, obývací stěny, skříně.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Výroba, prodej: - dřevěné palety - obaly.

Maloobchod, prodej, leasing, autorizovaný servis MINOLTA, KONICA, BROTHER: -analogové kopírovací stroje -tiskárny, faxy -veškerý spotřební materiál -záruční a pozáruční servis.

Práce: -jeřábnické. -autojeřáb T-815 AD 20T -stavební práce -montáže hal -montáže střešních konstrukcí -doprava těžkého materiálu.

Papírové obaly: - papírové tašky - luxusní papírové tašky - eko tašky

Prodej, servis: - všechny typy pneumatik (osobní, nákladní, zemědělské). Prodej: - oleje, maziva OMW.

Truhlářství: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -repliky starožitného nábytku s ruční řezbou

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika..

Truhlářství, výroba: - zakázková výrobu nábytku na míru - kuchyňské linky - skříně - postele - obývací stěny - školní nábytek

Jsme specializovaná firma na prodej a servis repasované výpočetní techniky, v naší nabídce naleznete skladem několik desítek typů notebooků, stolních počítačů či LCD monitorů. Zabýváme se také opravou přenosných počítačů a náhradními díly. Prodej nových i použitých počítačů Dell Latitude, Dell Precision, Lenovo ThinkPad či HP Elitebook.

Stavební firma, stavební činnost. Nové stavby na klíč, rekonstrukce, oprava: -rodinné domy -expozice, stánky na výstavách a veletrzích.

Ekonomické informační systémy pro firmy: -výpočetní technika -kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, sklady, zvířata -návaznost na vnitropodnikovou banku -jednoduché účetnictví -software na zakázku -poradenská činnost při zavádění a údržbě-software.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Výroba, prodej: - obalové materiály - PE folie - BOPP folie + BOPET - PVC folie - polyolefin folie - stretch folie - stretch HOOD folie - PVC sleeve - bio fólie - bio produkty - obaly. Balicí stroje: - stroje na zatavování do pytlíků - stroje pro skupinové balení výrobků - ovinovací stroje na palety - odpadové ...

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Provádíme tiskové služby - grafika, sazba PC, digitální tisk (plnobarevný, čb, velkoformátový), tisk samolepek jakéhokoli tvaru, exprestisk na RISOgraphu. Zhotovujeme razítka (TRODAT, Blesková), vizitky, letáky, plakáty, prospekty, katalogy, brožury aj.tiskoviny. Provádíme vazby DIPLOMOVÝCH ... prací, dále vazby do plastových, kovových ...

Kuchyňské studio. Návrh,zakázková výroba,prodej,montáž: -kuchyňské linky,linka,kuchyně,kuchyň -dřevěný nábytek -návrh na PC -montáž a doprava zdarma. Servis k zařízení: -spotřebiče, spotřebič, dřezy, osvětlení. FAGOR, MORA, AEG, Baumatic, Bosch, ZANUSSI, Whirpool, TEKA, Gorenje, Electrolux, Siemens, FRANKE, KLUDI.

Interiérové studio: - kancelářské prostory - vybavení pokojů, ložnic - výplně otvorů, dveří, zárubní - schodiště - kuchyně.