Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

E-SHOP s počítači, spotřební elektronikou a příslušenstvím. Servisní služby. Produkty: - POČÍTAČE A SYSTÉMY: - barebone - servery - PDA - GPS produkty - pokladní systémy - NOTEBOOKY. - KOMPONENTY: - procesory - chladiče - paměti - základní desky - grafické karty - pevné disky - řadiče - mechaniky - zálohovací ...

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

Provádíme: - pozemní stavby - dopravní stavby a mosty - ocelové konstrukce - komunikace.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Zahraniční zastoupení: -Wanzl SRN Velkoobchod, maloobchod: - vybavení prodejen - pokladní boxy - vstupní turnikety - regály - vybavení hotelů - displaye.

Výroba na zakázku: -nábytek-kancelářský, lékařský -kuchyně -interiéry.

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika.

Bednářství, výroba dřevěné sudy: -dřevěný sud -dubové i akátové-velikosti, objem: 25, 50, 100, 150, 200, 300, 500 litrů -okrasné ve velikostech 5, 10 litrů včetně podstavce a dřevěné pípy -sudy BARRIQUE ve velikostech 225 litrů, vyrobeny z českého dubu. Sudy větší jak 500 l dle dohody. Stylové vybavení, interiéry vinárny, vinárna. Řezbářské ...

Půjčováni a prodej nářadí a stavební mechanizace. Prodej řezných a brusných kotoučů. Prodej řezných a brusných diamantových kotoučů.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera -klínové řemeny pro auta, vrtačky, pračky -těsnění do oken -brusné kotouče -mirelon.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - okna - dveře vchodové, interiérové včetně obložkových zárubní - schodiště - pergoly, zahradní nábytek - obklady - tesařské práce - přepravní palety - dřevěné obaly.

Prodej, servis: - kancelářská technika.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika

Pro technologie svařování dodáváme: -ochrany proti odstřikům -keramické středící kolíky -pouzdra. V ČR a SR máme zastoupení firmem: -JOKISCH GmbH, POLO Filter Technik GmbH, WERUCON GmbH, EISENBLÄTER GmbH.

Výroba schodiště: - dřevěná - ocelová - venkovní Brno: Mlýnská 68, 602 00 Brno tel./ fax: +420 548 210 871 mobil: +420 608 126 571 brno@stadler.cz České Budějovice: Holečkova2694/7, 370 04 České Budějovice tel.: +420 387 411 122, fax: +420 387 411 120 mobil: +420 608 126 572 budejovice@stadler.cz

Zabezpečení služeb potřebných pro řešení distribuovaných komplexních systémů zpracování ekonomických agend: - marketing - příprava a tisk dokumentů - strojní i ruční obálkování - expedice zásilek - dodávky, instalace a zavedení softwarových produktů včetně trvalé autorské podpory - dodávky a servis hardwarových zařízení potřebných pro ...

Dodávky, montáže: - průmyslové objekty, haly, ocelové konstrukce - skladové, výrobní haly. Inženýring staveb.

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.

Praha kancelářský nábytek Prodej kancelářského nábytku Vybavení kancelářských interiérů Interiérové příčky a příslušenství. Sortiment: - kancelářský nábytek - sezení - kancelářské židle - pracovní židle - křesla - pohovky - sezení pro auditoria - kancelářské stoly - příčky - další doplňky - pracoviště - stolové ...

Prodej profesionální vlasové kosmetiky, kadeřnických potřeb a vlasových doplňků pro kadeřnické salóny i spotřebitele. Prodej značek :REVLON PROFESSIONAL, AMERICAN CREW, ECHOS LINE, GESTIL WONDER, NATIVE, OROFLUIDO, PARISIENNE, YOUNG, COTRIL, XTRO, XFLEX, MEDAVITA, EVOLUTION, VITALFARCO MAXIMA, TREND UP, DSM MON PLATIN.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.