Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -anténní nosiče

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Dodáváme: - plastové fekální jímky - vodoměrné šachty - plastové nádrže na vrty - septiky s biofiltrem - nádrže na užitkovou vodu ale i na pitnou - možnost dodání plastových skruží i na studny šachty.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

e-shop s počítači a příslušenstvím

Prodej, maloobchod: -počítače -scanery -tiskárny -spotřební materiál.

Výroba, prodej, pronájem, export: -prodejní přívěsy, prodejní stánky, slunečníky. Výroba, šití: -slunečníkové plachty -slunečníky do průměru 6m také obdélníkové a čtvercové.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

E-shop: - obalový materiál - drogerie - kancelářské potřeby

Výroba: - kovové konstrukce.

Dodávka, prodej: - flexibilní obaly a kelímky pro potravinářské a kosmetické účely.

Výroba: -řezivo - jehličnatý sortiment -netypizované palety - dle požadavků zákazníka -přepravní palety -hoblované šindele -stavební dřevo.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony -domácí a kuchyňské spotřebiče.

Prodej, servis, pronájem: -nová i repasovaná kancelářská technika -tonery, cartridge, kopírovací papír.

Prodej, servis: kopírky, multifunkční zařízení, tiskárny SHARP, Canon, Konica Minolta, Kyocera Mita ostatní kancelářská technika: faxy, projektory, skartovače, tonery, spotřební materiál, papír pro kopírky a tiskárny Pronájem: kopírky, multifunkce. Renovace tonerů, kompatibilní tonery

Prodej, servis: - počítače a komponenty - sportovní časomíry Návrhy počítačových sítí.

SLUŽBY : - průmyslové balení - balení technických výrobků - exportní balení včetně nakládky, fixace na přepravních prostředcích a kontejnerech - přepravní a ochranné balení. PRODEJ DODÁVKA : - obalové materiály a stroje - vázací a upevňovací technika - svářečky fólií - vysoušedla, indikátory - páskovače - spony. VÝROBA, PRODEJ ...

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Výhradní zástupce firmy Bericap. Výroba, prodej: - plastové uzávěry - uzávěry potravinářské - uzávěry technické, podle typu obalu

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Prodej a servis: - výpočetní techniky. - software a programy vč. her - prodej digitálních fotoaparátů.

BŽ nábytek Luxusní kuchyňské linky Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - nábytek pro zdravotnická zařízení - dětské pokoje. - truhlářství

S-Nábytek Sandul Sergiu Výroba, prodej: - nábytek - obývací stěny - kuchyňské linky - ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje - kancelářský nábytek.