Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pobočka. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - domácí elektrospotřebiče, elektro - bílá technika-chladničky, mrazničky, pračky - sporáky - nové i repasované počítače, výpočetní technika. Pobočka: - Frýdek - Místek, Pionýrů 2280 (areál Penny Market) - tel.: 558638204; 605278586 - frydekmistek@expert.cz.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - haly, plošiny, střešní konstrukce, výtahové šachty. Montážní práce ve výškách. Montáž: - potrubní systémy, potrubí, potrubní rozvody. Práce: - klempířské - pokrývačské - natěračské - drobné stavební. Montáž: - střešní plechy do železobetonových konstrukcí - střešní světlíky. Opláštění ...

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

Výroba z hliníku: -vodní, olejové a vzduchové chladiče -celohliníkové expanzní nádoby -palivové, olejové, vodní a jiné nádrže.

Prodej, servis, montáž, projekce: -radiostanice, radiové sítě, telekomunikace -bezdrátová komunikační technika -mobilní telefony -příslušenství -akumulátory, notebooky.

Výroba a prodej: -obytné stavební kontejnery

Výhradní zastoupení firmy Denman. Prodej: - kadeřnické potřeby.

Prodej, služby, servis: -výpočetní technika (IT technologie) -mobilní telefony -komunikační služby.

Služby: -prodlužování vlasů -vlasové příčesky -paruky, ofiny, pramínkování vlasů, copy, ohony, příčesky na zakázku.

levné notebooky a výpočetní technika. PC sestavy, herní PC sestavy, levné počítače, PC na splátky, servis PC.

Výroba: - kovové konstrukce - kotle - tělesa a kontejnery.

Přestavby vozidel na propan-butan LPG a zemní plyn CNG. Provádění revizí a výměn tlakových nádob.

Obchod, prodej a servis, dodavatel (dodávky) IT a výpočetní techniky: Služby: -cloud -podpora a administrace počítačových sítí -správa počítačových sítí a podpora uživatelů i cestou outsourcingu -návrh, dodávky a realizace počítačových sítí -zprostředkování registrace domény pro subjekty -virtualizace. Hot line, pomoc při: ...

Vývoj, výroba, dodávka: - řady celohliníkových prvků pro městský a venkovní mobiliář - senior fit parky - lavičky - zastávka - kuřácký přístřešek - odpadkový koš - informační tabule - informační vitrína - informační systém - cyklostojan - cyklostánek - zábrana vjezdu - ochranná mříž ke stromům - kontejner na ...

Prodej, dodávky: -Počítače -Notebooky - IT Komponenty -Tiskárny -Špionážní technika -Kamerové systémy -Navigace -Foto-Video další činnost: -Servis IT -Outsourcing -Internet -Správa sítě -Zápůjčky IT techniky

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -bezpečnostní technika

Výroba nábytku, truhlářství: - věstavěné skříně - postele, noční stolky - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly - komody.

Výroba a prodej: -plastové a papírové obaly pro potravinářský průmysl a domácnost -kelímky -pohárky -víka -tácky -talíře -plastové příbory -folie.

Velkoobchod, prodej výpočetní technikou: -hardware -software -digitální technika -akumulátory do EZS a UPS.

Zámečnictví. Kovovýroba: -schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Výroba, montáž, dodávky: - stroje a zařízení z oboru - sladovny, pivovary, pekárny, cukrovary, konzervárny - parní kotle a tlakové nádoby. Montáž, repase: - kotelny.

Prodej: -výpočetní technika. Prodej, servis: - mobilní telefony a příslušenství

Řezání, trhání, vrtání: -železobetonu. Podřezávání: -vlhkého zdiva. Sanace: -protipožární prostupy. Hydroizolace: -betonu. Izolace: -plochých střech. Zemní práce. Renovace: -jádrové korunky -diamantové kotouče do stěnových pil. Prodej: -sanační hmoty -řezací, brousící kotouče.