Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, oprava, servis, : -prodej, leasing, dodávky, instalace a implementace HW, SW -prodej kancelářské, telekomunikační techniky -dodávky a implementace serverových systémů -kompletní řešení infrastruktury včetně vypracování projektů - strukturovaná, optická kabeláž atp. -správa sítí a supportní služby ...

Výroba: - nádoby, stroje a zařízení kusového charakteru pro chemický, tukový a potravinářský průmysl a energetiku, včetně montáže u zákazníků.

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Prodej výpočetní techniky - prodej počítačových sestav - prodej tiskáren a spotřebního materiálu - poskytujeme záruční a pozáruční servis - prodej repasovaných počítačů a příslušenství

Činnost: - oprava, servis výpočetní technika - IT poradenství - soudní znalec v oborech kybernetika, elektrotechnika, elektronika a ekonomika

Zabýváme se: - poradenská činnost - pořádání rekvalifikačních kurzů a workshopů z oblasti vizáží, modelingu, modeláže nehtů, nehtové kosmetiky, masáží a dalších. Prodej: - zboží pro manikérky, pedikérky a nehtové designerky.

Výroba, prodej: -dřevěné palety -zpěvňovací rámky.

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.

Komplexní servis nástrojů informačních technologií. Garanční servis značek AOC, Noevo, Fujitsu-Siemens, Sampo, APC, Apollo, LYNX, Panasonic, Tally a Lexmark, včetně pozáručního servisu všech druhů tiskáren, monitorů, záložních zdrojů, počítačů, scannerů, plotterů, síťových prvků a projektorů.

Prodej, instalace, montáž, servis: - zabezpečovací technika, požární signalizace - napojení na ochranný pult policie - kamerové systémy - faxy, telefonní ústředny - telekomunikace, kopírky, skartovací stroje.

Prodej, e-shop: - značková elektronika - bílá technika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - výpočetní a kancelářská technika - elektroinstalační materiál - notebooky.

Vyrábíme, dodáváme, montujeme, zajišťujeme-zpracování nerezu, hliníku, mědi: - nerezové, hliníkové konstrukce - mycí stoly, zábradlí - dveře zateplená i normální, - násypky, zásobníky, nádrže, - dopravníky, žebříky, regály, rošty aj. - Zakázková výroba

Prodej, e-shop: - výpočetní a kancelářská technika - notebook, monitory, projektory - skartovače, řezačky - telefony, faxy - fotoaparáty, kamery - spotřební elektronika. Návrhy a realizace: - počítačové sítě na klíč - kamerové a zabezpečovací systémy - telefonní rozvody - klimatizace.

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.

Prodej, servis: - výpočetní, telekomunikační technika.

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, technologických zařízení a obchodní činnost. Projekční a konstrukční zpracování, dodávky materiálu, montáž, servis: -ekologické stavby -odlučovače tuhých emisí -úpravny vody -zařízení pro energetické celky -ocelové konstrukce včetně potrubí -stavby námořních a říčních lodí, jeřábové ...

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Maloobchod: -nábytek -bytové doplňky, obrazy -koberce -PVC linolea.

Výroba nábytku na míru: - kuchyně - vestavěné skříně - postele - schodiště - koupelnový nábytek - dětský nábytek - kancelářský nábytek.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Distribuce PHM a provozování čerpacích stanic: - zboží přepravováno v moderních vícekomorových cisternách se zpětným jímáním par, které splňují normy dle ADR - cisterny jsou vybaveny elektronickými počitadly s teplotní kompenzací. Čerpací stanice: - Smidary u Nového Bydžova - Speciál 91, Natural 91, Natural 95, Diesel - mycí box, ...

Výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce - autoklempířské práce