Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Prodej, pronájem a servis kancelářské techniky značky KONICA MINOLTA. Služby: - prodej kopírovacích strojů KONICA MINOLTA a CANON. - prodej faxů PANASONIC a CANON - prodej tiskáren KONICA MINOLTA, HEWLETT PACKARD a CANON - dodávky spotřebního materiálu na kopírovací stroje, tiskárny a faxy všech značek - záruční a pozáruční servis ...

Prodej: -řetězové a lanové kladkostroje BALKANCAR, vč. náhradních dílů -mnoho druhů nářadí, nástrojů a materiálů za výprodejové ceny -popelnice a nádoby na odpad, kontejnery na odpad. Sídlo firmy: TECHNOMAT Ostrava, a.s. Lešetínská 51 719 00 Ostrava-Kunčice Provozovna Olomouc: -Roháče z Dubé 46, 773 00 Olomouc ...

Velkoobchod s obalovým a kancelářským zbožím. Obalový materiál. Hygienické zboží.

Prodej a servis: -nové i použité výpočetní techniky s příslušenstvím.

Výroba a prodej obytných, kancelářských, sanitárních, skladových a technologiských kontejnerů včetně sestav.

Nabídka: -komplexní služby v oblasti výpočetní techniky a bezdrátového připojení k internetu. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Výroba dřevěných obalů a palet.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Hlavní náplní firmy Promont s.r.o. jsou ocelové haly jedno i vícepodlažní, určené pro průmyslovou výrobu, zemědělskou výrobu, prodejní činnost, administrativní budovy, sportovní haly, skladovací haly. Firma Promont byla založena v r. 1991, a od svého vzniku se zabývá výšeuvedenou činností. Firma Promont dodává a montuje haly jak v tuzemsku tak i v ...

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače a příslušenství značek.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Výroba:- truhlářské hoblice. Prodej:- dřevoobráběcí stroje - elektrické nářadí - nástroje a ruční nářadí - aku-systém - dílenský nábytek - zahradní nářadí Kompletní vybavení truhlářských dílen, včetně základních a učňovských škol - obor truhlář, tesař, zedník a sádrokarton.

Společnost PROVOS spol. s r.o. je zaměřená a specializovaná na VÝROBU A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ hal, nosných konstrukcí anténních nosičů, energetických, osvětlovacích a reklamních zařízení.

Vyrábíme a montujeme ocelové nosné konstrukce anténních nosičů či osvětlovacího i reklamního zařízení.

Kovovýroba: - ploty - vrata - konstrukce - mříže - regály - kóje, kotce - pletiva - sítě - mobilní oplocení.

Společnost Project International a.s. se zabývá komplexními dodávkami technologických celků pro mobilní komunikace..