Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodáváme kopírky, tiskárny, faxy, multifunkční produkty a tonery značky Kyocera a Kyocera Mita.

Velkoobchod, prodej: - oleje - maziva - autochemie.

Eshop: - dětský nábytek - nábytek do domácnosti - obývací stěny - zahradní nábytek - kancelářský nábytek.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Autorizovaný distributor British petroleum, prodej: - oleje - filtry - pohonné hmoty (nafta)

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Výroba: - polystyren, polypropylen - polyethylenové pěnové tvarovky - plastové díly pro automobilový průmysl.

Elektronik servis - František Langr Oprava, servis: -audio video -elektronika. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Výroba a montáž potrubních systémů, strojů, zařízení a ocelových konstrukcí.

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Autogenní a svařovací technika. Oprava, servis, prodej: -svařovací a pájecí materiály kompletní svářecí technika -svařovací hořáky BINZEl, KURT HAUFE -brusivo ochranné svářecí a pracovní pomůcky -svařovací kabely, hadice -svařovací kukly a odsávací systémy -nářadí HOBBY PROFI.

Instalaterství, práce: - kompletní instalaterské - topenářské - odpady, přípojky - revize tlakových nádob. Nabídka instalatérských prací, výroba a opravy tlakových zařízení.

BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - motorové oleje, maziva pro osobní, nákladní automobily a pro motocykly, motorky - průmyslová maziva - značky: Schell, Castrol, OMV, Aral, Total, Mobil - internetový obchod.

Velkoobchod, e-shop: -obalový materiál. -sáčky, tašky, fólie, balící papír. -dortové krabice, plastové nádobí. -kancelářské potřeby. -úklidové potřeby, drogerie.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Výroba termosáčků a chemických obnovitelných ohřívačů. Tisk textilních etiket.

Výroba: - nábytek - pokojové obývací stěny - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - postele. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské.

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Prodej, servis, opravy: - kancelářská technika - kopírovací stroje, kopírky - tiskárny - tonery - renovace tonerů.

Pneuservis, oprava, servis, montáž, výměna pneumatik, pneu. Opravy, servis průrazy, defekty pneumatik: -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky, motocykly i zemědělské stroje -prodej olejů -oprava vozidel, vozidla, auta, vozy.

MADOM Výroba: - sáčků na přepravu akvarijních ryb.