Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Odstraňování vad panelových domů. Rekonstrukce-historické a občanské objekty. Výškové stavební práce. Sešívání prasklých panelů. Kotvení: -atiky dle vlastního užitného vzoru -konstrukcí upevňovacím systémem Fischer. Sanace lodžií a reprofilace defektů. Opravy dilatačních spár. Výroba: -ocelových zavěšených balkónů a jejich ...

Nákup, prodej, velkoobchod, skladování: -paliv a maziv. Nakládání s odpady. Reklamní činnost a marketing.

Servis, výkup, prodej notebooků, počítačů, náhradní díly pro notebooky, výkup notebooků Orlová, Ostrava, Havířov, Karviná, moravskoslezský kraj, opravy pc, notebooků, reinstalace systémů, prodej pc sestav, výkup notebooků, počítače, notebooky

Prodej školního nábytku a zařízení škol, tabulových systémů.

Dodávka, montáž: -technologická zařízení -ocelové konstrukce -montáž hydraulických zařízení.

Prodej: - profi nářadí - brusivo PFERD - brusné nářadí na zakázku - stoupací železa

Maloobchod, servis: -počítače a příslušenství -výpočetní technika. -elektronické zabezpečení.

Truhlářství, autodoprava. Vyrábíme na zakázku zařízení pro domácnosti (kuchyně, ložnice, koupelny, dětské a obývací pokoje), kanceláře, obchody, penziony a školy.

Velkoobchod: Produkty vhodné pro použití jako abrazíva, na pískování a na výrobu žáruvzdorných směsí: - bauxit - bílý korund - hnědý korund - smirek - Luxovit® - Collux®

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Prodej, e-shop: - počítače, PC - hardware - notebooky - dalekohledy - kopírky - kancelářská a výpočetní technika - fotoaparáty.

Dodávky, prodej, montáž, servis, oprava: - kancelářská technika.

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Dodávka, prodej, montáž, autorizovaný dealer, oprava, servis: - kancelářská technika KONICA MINOLTA.

Žárové zinkování nástřikem - metalizace /Zn, Al, Cu/. Tryskání mobilní - beton, kámen, ocelové konstrukce. Tryskání kabinové - ocelové konstrukce. Speciální nátěry - ochrana betonu, kamene, sanace. Zámečnické práce. Výroba stavebních ocelových konstrukcí, nátěry. Revize ocelových nádrží, kotlů, tlakových nádob, znalecké posudky tlakových ...

Nabízíme zámečnické práce, výrobu a montáž ocelových konstrukcí.

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Prodej, servis: -počítače -výpočetní technika-HW -software-SW.

Vývoz: - řezací a brousící kotouče - brousící kameny - relaxační floatingové vany ALICO. Vývoz, dovoz: - brousící papíry a plátna - brusné zrno - podkladové tkaniny pro výrobu brousícího plátna.

Výpočetní, telekomunikační a kancelářská technika: - černobílé tiskárny - barevné tiskárny - faxy - multifunkční zařízení

Prodej, E-shop, maloobchod: - nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - jídelní sety, stoly - sektorový nábytek - obývací stěny - kancelářský nábytek - postele - ložnice.

Výroba a prodej: - oleje mazací - maziva plastická - tuky - parafíny a ceresiny - vazelíny - rafinérské výrobky - asfaltářské výrobky

Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -notebooky -výpočetní technika -počítače.