Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej: - skladové kontejnery - kancelářské kontejnery - mobilní ekologické WC - sušící jednotky pro vysoušení oděvů a obuvi.

Výroba, komplexní i dílčí montáže, demontáž, opravy, prodej: - ocelová schodiště - potrubí ocelové, nerezové - potrubní rozvody, horkovody, parovody - konstrukce technologických zařízení - ocelové konstrukce - plynofikace objektů. Práce: - svářečské - obráběčské. Sídlo firmy: - Hošťálková 367. Provozovna: - Kouty 1413, ...

KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA Prodej, servis: - kopírovací stroje - mobilní telefony - servis mobilních telefonů - příslušenství k mobilním telefonům - faxy - montáž HF sad do automobilů - monitorující zařízení do automobilů - optimalizace mobilních tarifů - psací stroje - vazací stroje - papír xeroxový, tabelační, faxový - ...

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače, periferie, software - telekomunikační technika-mobilní telefony, příslušenství - internet - přístup, vybavení, WWW prezentace - servis výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Stavební společnost. Práce, stavby: - realizace staveb z úrovně generálního zhotovitele při současné podpoře odborných profesí v rámci divizního uspořádání - divize hlavní stavební výroby, - divize průmyslových podlah a stříkaných betonů - divize monolitických konstrukcí včetně úprav betonů (vrtání a řezání) a střediska ZTI. ...

Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika. Výroba: -skleněné ozdoby.

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Prodej, distribuce: - zahradní technika - vybavení dílny - příslušenství a náhradní díly pro zahradní techniku - příslušenství a náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Prodej: - výpočetní technika, telekomunikace.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: - kuchyňské elektrospotřebiče - bílá technika - fotopřístroje, materiál, digitální fotoaparáty - audio, video, televize - výpočetní technika - autorádia.

Výroba: -kartonáže: -krabice -přepravní obaly -lepenka -vlnitá lepenka -včetně potisku.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Vyrábíme typizovaný kovový nábytek i nábytek na míru s vysokou odolností proti vnějšímu násilnému vniknutí. V nabídce šatní a dílenské skříně, kovové lavice, univerzální skříně a skříně s uzamykatelnými bezpečnostními schránkami. Vybavíme vaši kancelář, dílnu, školní šatny a kartotéky. Záruka kvality a solidního jednání.

Široký výběr nábytku pro váš byt i kancelář. Velkoobchod, maloobchod: - kuchyně 150 - 200 cm - kuchyně na objednávku dle přání zákazníka - kuchyňské pracovní desky - kuchyňské a jídelní stoly - velký výběr židlí a stoliček - lavice a jídelní sety - rohové lavice - dětské kolečkové židle - kancelářské židle - kancelářský ...

Výroba, dodávka, prodej: - pytle na odpady - obaly pro obchodníky tašky, sáčky, potravinářské fólie - sáčky do koše - zipové sáčky - sáčky na psí exkrementy

Výroba a prodej nábytku: -psací a počítačové stoly, kancelářský nábytek -skříně a vestavěné skříně přímo na míru -kuchyňské linky, stoly -obývací stěny, konferenční stolky -dětské pokoje -postele, válendy i patrové -ložnice -sedací soupravy, pohovky i rozkládací -předsíně a různé doplňky.

Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)

Servis a prodej: - výpočetní technika: - PC, notebooky, netbooky, CRT a LCD monitory, tiskárny, UPS, projektory, audio/video, průmyslová, laboratorní a zdravotní technika, spínané zdroje.

Výroba, velkoobchod: - nábytek. Čalounické práce.

Prodej PC a PC komponentů, herních konzolí a zařízení, fotoaparátů, tiskáren, tonerů, sítě, tabletů, notebooků, routerů a ostatního elektra

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.