Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika. Výroba: -skleněné ozdoby.

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Prodej, distribuce: - zahradní technika - vybavení dílny - příslušenství a náhradní díly pro zahradní techniku - příslušenství a náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Prodej: - výpočetní technika, telekomunikace.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: - kuchyňské elektrospotřebiče - bílá technika - fotopřístroje, materiál, digitální fotoaparáty - audio, video, televize - výpočetní technika - autorádia.

Výroba: -kartonáže: -krabice -přepravní obaly -lepenka -vlnitá lepenka -včetně potisku.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Vyrábíme typizovaný kovový nábytek i nábytek na míru s vysokou odolností proti vnějšímu násilnému vniknutí. V nabídce šatní a dílenské skříně, kovové lavice, univerzální skříně a skříně s uzamykatelnými bezpečnostními schránkami. Vybavíme vaši kancelář, dílnu, školní šatny a kartotéky. Záruka kvality a solidního jednání.

Široký výběr nábytku pro váš byt i kancelář. Velkoobchod, maloobchod: - kuchyně 150 - 200 cm - kuchyně na objednávku dle přání zákazníka - kuchyňské pracovní desky - kuchyňské a jídelní stoly - velký výběr židlí a stoliček - lavice a jídelní sety - rohové lavice - dětské kolečkové židle - kancelářské židle - kancelářský ...

Výroba, dodávka, prodej: - pytle na odpady - obaly pro obchodníky tašky, sáčky, potravinářské fólie - sáčky do koše - zipové sáčky - sáčky na psí exkrementy

Výroba a prodej nábytku: -psací a počítačové stoly, kancelářský nábytek -skříně a vestavěné skříně přímo na míru -kuchyňské linky, stoly -obývací stěny, konferenční stolky -dětské pokoje -postele, válendy i patrové -ložnice -sedací soupravy, pohovky i rozkládací -předsíně a různé doplňky.

Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)

Servis a prodej: - výpočetní technika: - PC, notebooky, netbooky, CRT a LCD monitory, tiskárny, UPS, projektory, audio/video, průmyslová, laboratorní a zdravotní technika, spínané zdroje.

Výroba, velkoobchod: - nábytek. Čalounické práce.

Prodej PC a PC komponentů, herních konzolí a zařízení, fotoaparátů, tiskáren, tonerů, sítě, tabletů, notebooků, routerů a ostatního elektra

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.

Internetový prodej(e-shop): - výpočetní a komunikační technika a příslušenství - spotřební materiál.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika.

Projektové práce. Výstavba montovaných hal. Realizace energetických staveb. Dodávky plynových kotelen na klíč. Inženýrské služby. Fotovoltaické elektrárny. Solární Kolektory Tepelná čerpadla. Revize plynových kotlů Dvůr Králové, Jaroměř, Náchod

Výroba forem, obalů a vakuové tváření plastů.

Servis, služby, opravy: - výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, .

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -plynoinstalační materiál -sanitární, zdravotní keramika -otopná ocelová tělesa RADIK obchodní -ventily HEIMEIER -plynové kotle DESTILA, DAKON a jiné -ohřívače užitkové vody-boilery elektrické, kombinované, stojaté, ležaté -oběhová čerpadla ...