Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Dodávka materiálů pro signmaking, distribuce samolepicích fólií

Maloobchod, prodej: - odlučovače ropných látek - lapáky tuků a škrobů - neutralizační nádrže - regulátory průtoku - nástěnná stavidla - dešťové nádrže - přečerpávací stanice - odvodňovací žlaby - nerezový program - průmyslové vpusti - nerezové žlaby - koupelnové žlábky - plastové poklopy - litinové poklopy ...

E-shop specializovaný na tiskárny, multifunkční zařízení, kopírky, scannery a spotřební materiál. Nabízíme originální, kompatibilní a renovované cartridge, tonery a náplně. Prodáváme značky HP, Lexmark, Canon, Xerox, Epson, OKI, Ricoh. Prodej: - notebooky, LCD monitory, TV, mobilní telefony, navigace, PC a přislušenství na ně.

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle, křesla, křesílka -kancelářské doplňky -dětská a mladá móda - značková pera PARKER.

Výroba(i na zakázku), velkoobchod, maloobchod, prodej: -kuchyňské linky -obývací pokoje -skříně na míru -dětské pokoje -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -čalouněný nábytek. Výroba, prodej, montáž: -plovoucí podlahy. Jde o nábytek vyrobený ve vlastní provozovně v prvotřídní kvalitě zpracování, s kováním ...

Potrubářské, nerez - ocel, zámečnické a svářečské práce. Demontáž, montáž: - ocelové konstrukce.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Prodej a servis kopírovacích strojů Autorizovaný dealer MINOLTA, SHARP. Kopírování: -černobílé -plnobarevné -velkoformátové A2, A1, A0.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -kopírovací stroje MINOLTA (nové i repasované) -kopírky, tiskárny, faxy -profesionální renovace tonerů (cartridge). Výroba razítek COLOP. Služby v oblasti černobílé planografie (digitální velkoformátový systém firmy OCE TDS 400): -kopírování černobílých papírů pauzáků -digitální zmenšování, ...

Služby: -montáž a demontáž výstavních stánků -zateplovací systémy Elsecco -reklamní činnost -silniční doprava - vnitrostátní a mezinárodní -prodej kancelářské, tiskařské a knihařské techniky -ekonomické poradenství.

Stavební činnost: - montované ocelové haly - průmyslové, zemědělské, skladové, komerční, sportovní haly. Dodávky a montáže: - ocelové konstrukce, zábradelní a silniční svodidla - haly od vrchní stavby po stavbu na klíč - ocelové konstrukce.

Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek bytový: -kancelářský nábytek. Stavba, realizace, rekonstrukce: -byty, rodinné domy. Návrhy: -interiéry.

Stolařství, stolárna, stolařské práce. Výroba: - nábytek: - ložnice - obývací pokoje, stěny - dětské pokoje - kuchyňské linky (kuchyně) - kancelářský nábytek - stoly, stolky - police, poličky - postele, manželské postele - skříně, skříňky - interiéry na klíč.

Výroba a montáž mříží, vrat, plotů, portálů, schodišť a zábradlí.

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Zajišťění provozu a rozvoj informačních technologií ve společnostech. - IT strategie - správa hardware a software - projekty a specializovaná řešení - návrh a stavba COM Serverů na míru - prodej hardware a software - výroba serverů na míru pod značkou COM Server - VOIP firemní řešení Služby a řešení společnosti COM Group jsou určeny ...

Kamenný a internetový obchod.Prodej, montáž opravy a servis počítačů, tiskáren, notebooků, LCD monitorů a satelitní techniky.Nabídka náplní do tiskáren, renovace tonerů.Správa počítačových sítí, tvorba webových prezentací.

Prodej, instalace, servis, repasování, znalecké posudky, odhad ceny: -výpočetní technika: -počítače, tiskárny ... -telekomunikační technika -kancelářská technika. Modelářské práce: -malé letadla.

Obchod, prodej, dodávka až k zákazníkovi, výroba, inženýrink: -soustružení, kovoobrábění (i v CNC): -ocelové díly, svařence -opracování odlitků a výkovků, hmotnost nerozhoduje -třískové obrábění (i v CNC).

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -potrubí-Fe, nerezové, pozinkované. Sériová zámečnická výroba Svařování, svářečské práce: -plamen -CO2 -elektrický oblouk -ochranná atmosféra ARGON.

Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Dovoz, prodej: -tiskárny: -řádkové -maticové -laserové -labelové -iontové -LED -pasové -dokumentární -pokladní -speciální bankovní -mechaniky -řezačky -odvíječe -skládačky -střásačky -řezačky -obálkovací linka DS-201. Značky: -Genicom -Microplex -C.Itoh -CBM -FKS -Tronic group ...

Služby: - dodávky hardware (Sun Microsystems, RSA Security, Check Point, Cisco, 3COM, Molex/MOD-TAP, SIEMENS, Compaq, Hewlett-Packard a mnoha dalších) - dodávky operačního, informačního, ekonomického a bezpečnostního software (Sun, Lotus, Check Point, Microsoft, Novell, Oracle a dalších) - vše až do úrovně správy systému a síťových služeb - ...

Nabízíme: - stretch folie - průtažné strojní a ruční folie - LDPE folie - bublinkové folie - balící folie - smrštitelné folie - lepící pásky (potištěné, oboustranné, maskovací) - kartonáž ovinovací stroje.