Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC

Dříve nábytek Vagas Velkoobchod a maloobchod. Prodej, montáž a servis: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -kompletní vybavení interiérů. Návrhy interiérů na počítači-zdarma. Provozovna: -Sokolov, Dukelská 1243, 352605247 -Chodov, Tovární 223, 35267207 -Karlovy Vary -Cheb, Pražská 20, 354438883. SOVA: ...

Výroba papírových tašek a obalů. - tašky luxusní - tašky strojní - tašky bianco - papírové obaly - tubusy - šanony - reklamní bonbony. Fotografické studio.

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Maloobchod, prodej: -nástroje, nářadí pro obrábění kovů a dřeva - elektrické a pneumatické nářadí - brusivo, brusný materiál.

Výroba: - široký sortiment výrobků těžkého strojírenství včetně investičních celků - bezešvé ocelové vysokotlaké láhve - ocelové kontrukce - hasicí technika.

Servis osobních počítačů, mobilních telefonů a dalších mobilních zařízení za rozumné ceny. Výměna poškozených displejů, výkup a prodej použitých počítačů a komponent.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Zajistíme pro Vás strojní výrobu - ocelové konstrukce - obrábění - odlévání - odlitky.

Výroba: - regálové systémy pro vybavení skladů: - paletové - vjezdové - policové - systémy závěsného skladování oděvů - mezipodlažní konstrukce - automatizované systémy.

Půjčovna, t el. 541246683: -elektrické ruční nářadí HILTI: -vrtací, bourací kladiva, řezací diamantové kotouče -dřevoprogram. Dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce: -občanská a bytová výstavba, stavební práce -adaptace budov včetně interiérů -sádrokartonové konstrukce systému KNAUF: -vestavby podkroví, nástavby ...

Zámečnictví a výroba ocelových konstrukcí. Brány, branky, vrata, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, poklopy, výtahové šachty, kontejnery, násypky, lávky, mostní konstrukce, obloukové haly, prosklené stěny. Výroba strojů Šnekové dopravníky, pásové dopravníky, diskové dopravníky, drtiče, mlýny, míchadla, fluidní splavy.

Hodinový manžel: - montáž nábytku - výměna těsnění - čištění odpadů - nátěry oken - instalace PC.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - výpočetní technika.

Specializace na: - prodej, servis a pronájem kancelářské techniky značky KONICA. MINOLTA a je jedním z největších prodejců v ČR., Prodejním sortimentem značky KONICA MINOLTA jsou především: - kopírovací a multifunkční stroje - černobílé a barevné - faxy (inkoustové, laserové) - tiskárny (barevné či černobílé).

Výroba a montáž: - konstrukce a nosiče pro telekomunikace.

Dodávka materiálů pro signmaking, distribuce samolepicích fólií

Maloobchod, prodej: - odlučovače ropných látek - lapáky tuků a škrobů - neutralizační nádrže - regulátory průtoku - nástěnná stavidla - dešťové nádrže - přečerpávací stanice - odvodňovací žlaby - nerezový program - průmyslové vpusti - nerezové žlaby - koupelnové žlábky - plastové poklopy - litinové poklopy ...

E-shop specializovaný na tiskárny, multifunkční zařízení, kopírky, scannery a spotřební materiál. Nabízíme originální, kompatibilní a renovované cartridge, tonery a náplně. Prodáváme značky HP, Lexmark, Canon, Xerox, Epson, OKI, Ricoh. Prodej: - notebooky, LCD monitory, TV, mobilní telefony, navigace, PC a přislušenství na ně.

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle, křesla, křesílka -kancelářské doplňky -dětská a mladá móda - značková pera PARKER.

Výroba(i na zakázku), velkoobchod, maloobchod, prodej: -kuchyňské linky -obývací pokoje -skříně na míru -dětské pokoje -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -čalouněný nábytek. Výroba, prodej, montáž: -plovoucí podlahy. Jde o nábytek vyrobený ve vlastní provozovně v prvotřídní kvalitě zpracování, s kováním ...

Potrubářské, nerez - ocel, zámečnické a svářečské práce. Demontáž, montáž: - ocelové konstrukce.