Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Stolařství, truhlářství. Návrh, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - postele - stoly, židle - kancelářský nábytek. Renovace nábytku. Truhlářské práce.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Truhlářství. Renovace nábytku a dveří. Výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice. Provozovna: - Vratimovská 624/11 Ostrava-Kunčice.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Záruční i pozáruční servis a prodej výpočetní techniky Servis notebooků, netbooků, tabletů, ale i desktopových PC a periferií všech značek..opnb.cz Expresní oprava a servis notebooků všech značek Praha

Výroba, oprava a údržba: - kancelářské stroje - počítače.

Informační systémy na míru. Maloobchod, prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, repase, obnova: -počítače, sítě, notebooky LIBRA, LEO, BRAVE -tiskárny SAMSUNG, STAR, EPSON, HEWLETT PACKARD -multimedia -software ekonomický, licenční, účto96 MELZER -kancelářská a telekomunikační technika -kopírky, faxy, telefony, ústředny -papír ...

DIA-Praha s.r.o. byla založena v roce 1999 jako 100% český výrobce diamantových nástrojů. Kromě specializace na výrobu jednoramenných diamantových orovnávačů a diamantových nožů nabízí veškerý sortiment diamantových nástrojů a brusiva.

Maloobchod, prodej : - elektronika - elektrospotřebiče - výpočetní technika a příslušenství

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Architektonický návrh. Výroba, dodávka, montáž: -atypické kompletní interiery včetně drobné stavební úpravy -sádrokartonové příčky -stropní podhledy -skříňový nábytek s výškovou aretací -skříně, police s vyšší skladovou kapacitou -posuvné dveře, žaluzie, prosklené dveře -interiérové dveře a zárubně -dveře obloukové a protipožární ...

Služby, oprava, servis: -výpočetní a projekční technika -data video projektory BOXLIGHT R***.

Prodej: -zvuková a televizní technika -projektování, instalace profesionální, zvukové, projekční a osvětlovací techniky, elektroinstalace.

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Společnost zavedla a udržuje ISO 9001:2009 Komplexní dodávky interiérů pro nejrůznější oblasti: -školství, dodávky pro školy -zdravotnictví (ordinace, polikliniky) -kancelářské provozovny -ubytovací provozy (hotely, penziony, internáty, ubytovny). Dodávka, prodej, služby: -speciální nábytek (školní, laboratoře, jídelny, ...

Prodej - Ruční nářadí - Elektrické ruční nářadí - Vrtačky s elektromagne-tickým upínáním - Broušení - Brusivo - Velmi přesné vyvrtávání a vrtání - Kompresory a vzduchové rozvody - Flowdrill - Přesný kroutící moment - utahování, měření, kalibrace, vybavení laboratoří - Měření tažné a tlačné síly - Ingersoll-Rand - ...

Renovace tonerů. Prodej, renovace, servis: -tonery a cartridge pro tiskárny HP, Canon, Minolta, Xerox, Brother a další -stavba počítačů na zakázku.

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tiskárny, rychlotiskárny, multifunkce GENICOM, MICROPLEX -laserové tiskárny MINOLTA, HP -počítače, notebooky HEWETT-PACKARD -kopírky KONICA-MINOLTA -obchodně ekonomický software. Komplexní služby: -servis, oprava, leasing. Prodej: -renovace tonerů, kartrige.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.

Dodávka, montáž: -slaboproudé systémy -audio-video -prezentační technika.

Maloobchod, prodej: - palubky - parkety - dřevěné podlahy - kancelářský nábytek. Práce: - podlahářské.

Výroba: - lisy, lisovací technika - gravitační shozy odpadů - stroje a zářízení odpadového hospodářství.

Velkoformátové laminování Kapsové laminování Vazba dokumentu - Kroužková, drátěná, hřebenová, spirálová.