Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pneuservis, prodej nových i starších pneumatik všech značek, prodej nových náhradích dílů, doplňků, prodej sudových olejů značky agip Sokolov, Karlovy Vary, Cheb.

Stolařství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - nábytek - šatní skříně - kancelářský nábytek - kuchyňské linky včetně spotřebičů - bytová stěna, doplňky.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Výroba, montáž v chemickém, potravinářském, energetickém či zpracovatelském průmyslu: - konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu - ocelové konstrukce.

Výroba atypických prvků, součástí a celků z nerezové oceli, skla a kamene.

Prodej: -počítače-hardware -mobilní telefony a příslušenství.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářské stroje - kancelářská technika - satelitní technika SkiLink.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Nabízíme Vám výrobu, dodávku a montáž včetně povrchové úpravy : - hal - vestaveb - hrázněných stěn - mezipater - krovů - nástaveb. Součástí našich dodávek je výrobní projektová dokumentace, komplexní realizace včetně mechanizace, dopravy a lešení. Objem konstrukcí do 300 t. Zakázková výroba technologických celků pro investiční ...

Prodej, servis: -výpočetní technika -kopírovací stroje -telekomunikační a zabezpečovací technika -kamerový systém.

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňských linek, kancelářského nábytku a nábytku z laminátových desek na zakázku.

Inženýrská a investorská činnost ve výstavbě: - technický dozor investora (na stavbách bytových, rodinných domů, opravy, rekonstrukce a zateplování panelových domů, střešní nástavby) - stavební dozor zhotovitele, koordinace a řízení staveb - technická pomoc od projektu až ke kolaudačnímu řízení - zateplování budov, opravy fasád - ...

Zámečnické práce: - vrata - ploty - posuvné brány Výroba: - ocelové konstrukce.

Stolařství, truhlářství. Návrh, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - postele - stoly, židle - kancelářský nábytek. Renovace nábytku. Truhlářské práce.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Truhlářství. Renovace nábytku a dveří. Výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice. Provozovna: - Vratimovská 624/11 Ostrava-Kunčice.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Záruční i pozáruční servis a prodej výpočetní techniky Servis notebooků, netbooků, tabletů, ale i desktopových PC a periferií všech značek..opnb.cz Expresní oprava a servis notebooků všech značek Praha

Výroba, oprava a údržba: - kancelářské stroje - počítače.

Informační systémy na míru. Maloobchod, prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, repase, obnova: -počítače, sítě, notebooky LIBRA, LEO, BRAVE -tiskárny SAMSUNG, STAR, EPSON, HEWLETT PACKARD -multimedia -software ekonomický, licenční, účto96 MELZER -kancelářská a telekomunikační technika -kopírky, faxy, telefony, ústředny -papír ...