Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Brusiva a řezné nástroje: -výměnné břitové destičky a držáky -brusné nástroje -ruční nástroje. Naše firma je generálním prodejcem tuzemských výrobců brusných nástrojů a výměnných břitových destiček: -CARBORUNDUM ELECTRITE a.s. -PRAMET ŠUMPERK -ZPS -PILANA -KESTAG -JABRO.

Obchod, prodej: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -PDA -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -telefony, faxy a pobočkové ústředny.

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - plovoucí podlahy - laminátové - masiv - možnost pokládky - vybavení nábytkem - restaurace - kanceláře - kompletní vybavení interiéru.

Výroba: -zdravotnický nábytek -kovový nábytek -zakázková kovovýroba.

Prodej a servis: -počítače -tiskárny -servis a instalace počítačových sítí.

Prodej, servis: -výpočetní technika - prodej a opravy počítačů, periferních zařízení a spotřebního materiálu - renovace stávající výpočetní techniky - čištění počítačové techniky od prachu a nečistot - reinstalace operačních systémů, zálohování dat - odvirování, odstranění nebezpečných aplikací typu malware, spyware, trojské koně a ...

Prodej výrobků z obalového plastového materiálu: -polyetylen -mikroten -tatrafán -celofán. Sortiment: -folie -hadice, polohadice -sáčky -tašky -přířezy, plachty, archy.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyňských linek -vybavení kanceláří, prodejen, lékáren a restaurací. Truhlářství, tesařství.

Laserové pálení a lisování kovů za studena. Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí a kovových součástek.

Výhradní zastoupení počítačové sítě a výpočetní techniky firmy APPLE IMC pro Českou republiku. Distribuce, prodej, servis, oprava: -iPod tento MP3 přehrávač pojme až 4000 skladeb, je osazen FireWire diskem a bateriemi s výdrží až 10 hodin nyní i verze pro PC -stolní počítače Power Mac G4, dva procesory s jednotkou Velocity ...

Činnost: - projekce, realizace - vzduchotechnika, odvod tepla a kouře - klimatizace a chlazení - vytápění, zdravotechnika - elektro.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...

Internetový obchod. E-obchod. Držitel certifikátu ISO 9001:2001 Certifikát byl udělen certifikační společností ITI-TUV pro renovace tonerových a inkoustových kazet a pro prodej spotřebního materiálu pro kancelářskou techniku. Služby: -renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup prázdných tonerů a cartridge -tonery a cartridge ...

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -kompletní interiéry na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek pro hotely, restaurace -bytový nábytek -vestavěné skříně -bytová jádra. Montáže, instalace: -sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Prodej, poradenství, servis, prodej: - výpočetní, kancelářská technika - počítače - kopírky - faxy - tiskárny - scanery - programy pro vedení účetnictví - náplně - tonery - pásky do psacích strojů.

Výroba, výzkum, vývoj: - filtrační lisy (300-1500 mm), - čistírny odpadních vod - ostřikovače plachetek - obslužné plošiny, zásobní nádrže. Dodávka technologických celků: - filtrace suspenzí a odvodňování kalů čistíren i odpadních vod. Služby: - filtrační testy a poloprovozní zkoušky - návrhy typů a velikosti filtračního ...

Autorizované servisní středisko výpočetní technika značky TOSHIBA. Přímý partner Toshiba Europe GmbH. Servis, oprava: -notebooky TOSHIBA (Satellite, Tecra, Portégé) -notebooky s DVD vypalovačkou -kapesní počítače PDA -servery (Magnia SG20-Apliance Server).

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.

Výroba, prodej: -pneumatické zvedací plošiny pro opracování hovězího a vepřového masa -nerezové dveře -celoskleněné vstupní portály včetně dveří /možnost automatiky/ -nerezové odpadní systémy včetně štěrbinových -nerezové potrubní systémy včetně pneumatických prvků -nerezová zábradlí -stavební nerezové prvky ...

Servis kancelářské techniky a elektroniky. Kopírky, kopírovací stroje, multifunkční zařízení.

Firma SVT* - A. B. - Služby výpočetní technice Nabízíme služby v oblasti kancelářské a výpočetní techniky, zejména:

Predikce, lékařský, ekonomický software. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskárny EPSON, OKI, HEWLETT PACKARD - minitiskárny EPSON, OKI. Prodej: - počítače dle přání zákazníka: - počítače - faxy OKI.