Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Montáž: -průmyslových plynovodů -kotelen -regulačních stanic -domovních plynovodů Revize: -plynových zařízení -tlakových nádob. Opravy a servis: -regulačních stanic -regulátorů tlaku plynu Alz a RP

Prodej spotřebního materiálu, tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

Truhlářské práce, stolařské práce, výroba nábytku, nábytek. Stolař, truhlář. Kuchyňský nábytek, kuchyně. Kancelářský nábytek.

Montáž a údržba telefonních a počítačových sítí včetně zařízení, servis a montáž domovních komunikačních a přístupových systémů, drobná údržba budov a bytových jednotek, včetně montáže nových elektroinstalací.

Výroba: - kartonové obaly - lepenkové obaly - papírové obaly.

Výrobní program: - stavby průmyslového a pozemního stavitelství - výstavbu a opravy chladících věží všech typů a velikostí - sanace železobetonových konstrukcí s využitím technologie vysokotlakého vodního paprsku a stříkaného betonu - výrobu a montáž lehkého konstrukčního skeletu z prefabrikovaných prvků včetně prvků předpjatých - ...

Dovoz, prodej: -ložiska FAG, INA, TIMKEN -soudečková ložiska TPS, FAFNIR -sortiment ložisek SKF, ZKL, ZVL, SNFA, KG, CX, NSK-RHP, KOYO -lepidla, tuky, náhradní díly, auto kosmetika, nářadí -oleje, mleziva.

Výroba: - truhlářský sortiment.

Prodej paruk, příčesů, kosmetiky pro ošetření paruk a příčesů, hřebenů a hlav pro odkládání paruk. Nová služba na trhu – Praha a okolí V případě zájmu přivezu paruky až k Vám domu!!! Přijedu za Vámi i do nemocnice!

Prodej, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky.

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Služby: -dopravu osob a přepravu malých nákladů po celé evropě -montáž a výrobu nábytku (truhlářství) -montáž kancelářských interiérů.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - jídelní stoly - židle - kancelářský nábytek - vlastní projekce interiérů. Stavební truhlářství.

Výroba, prodej: -obaly z plastů pro potravinářství: -kanystry na vodu 2, 3, 5, 10 -vaničky na tyčinky -na trojhránky.

Výroba, prodej: - nerezový KEG sud.

Prodej: - nábytek, - bytové doplňky.

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika - příslušenství k výpočetní technice.

Prodej, eshop, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace strukturovaných kabeláží. -webhosting.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - hardware, výpočetní technika, počítače - notebooky - tiskárny, kopírky, faxy - kancelářská technika - software. Servis, oprava: - počítače.

Maloobchod prodej výpočetní techniky: Prodej a servis mobilních telefonů Prodej, servis a repase počítačů a notebooků