Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Komplexní stavební činnost - inženýrské služby - provádění demolic a montáží - výroba ocelových konstrukcí včetně montáží - truhlářské výrobky - výroba a montáž eurooken - výroba certifikovaných betonových směsí včetně dopravy (STAZ Lanškroun) - plynofikace - rozvody, kotelny, revize ZTI - kompletní dodávky - ústřední topení, voda ...

Prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -kancelářská technika -telekomunikační technika -elektronické zabezpečovací systémy.

Prodej kotouče: -brusné i řezné -všech rozměrů i v rolích pro všechny druhy materiálů -brusivo pro truhláře, včetně lepení pásů. Zastoupení firmy CERASIV - Německo.

Velkoobchod. Trezory: -nábytkové -zazdívací -peněžní -pro ochranu dat -pro ochranu písemností. Organizace písemností: -registrační skříně -rotující kartotéky a sklady -archivy a regály -závěsné složky a obaly. Klíče.

NÁBYTEK na míru - návrhy 3D, výroba a montáž: kuchyně, barové pulty, postele, vestavěné skříně, komody, obývací stěny, dětské pokoje, interiéry lékáren, ordinací, kanceláří, restaurací atd.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiéry a bytové doplňky, vybavení kanceláří, restaurací, holelů a škol. Stavební truhlářství.

Truhlářství. Výroba, oprava: - kompletní truhlářská výroba na zakázku - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytové doplňky - pergoly a zahradní nábytek.

Montáž, stavby: - plynová zařízení - plynovody - plyny - tlaková zařízení - vodní hospodářství - kovovýroba - vzduchotechnika. Sídlo: - INGTOP, s.r.o. Nádražní 244 51773 Opočno. Hlavní středisko: - INGTOP, s.r.o., Zemědělská 880, 53003, Hradec Králové, tel: 495401081, 495410060, ...

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Zabýváme se pronájmem, prodejem a servisem tiskových řešení. Jsme autorizovaný obchodně-servisní partner Konica Minolta a Sharp. Klientovi předložíme individuální řešení na míru s ohledem na úsporu vstupních i provozních nákladů. V nabídce máme další kancelářskou techniku, možnost on-line objednávky: - skartovačky - laminátory - vazačky - ...

Výroba SW a WWW aplikací, síťové projekty. Výroba a dodávky HW.

Prodej a servis výpočetní techniky, telekomunikační techniky, výroba a distribuce PC značky ELECTRA: - paměti - flash paměti - procesory - datová zařízení - základní desky - Ad-on karty

Naše společnost EWF patří k předním dovozcům a vývozcům okenních fólií a autofólií ve střední a východní Evropě. Velkoobchodní prodej tohoto zboží: bezpečnostní fólie, ochranné fólie, protisluneční a tepelně-izolační fólie, autofólie, privátní fólie, dekorativní fólie, speciální fólie.

Statika pozemních, inženýrských objektů, rekonstrukcí, sanací a jiných náročných staveb (od banky po sportovní zařízení): -ocelové, betonové a dřevěné konstrukce -statické návrhy sanací, rekonstrukcí budov, mostů, historických objektů -návrhy zakládání, pažení stavebních jam*, podchycování a zpevňování základů -kompletní ...

Prodej: - elektronika - výpočetní technika - anténní a satelitní systemy.

Maloobchod, prodej, eshop: - výpočetní technika - mobilní telefony - prezentační technika - software. Služby: - servis elektroniky - webdesign - videostudio - správa sítí.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářské stroje - video - televize - opravy CB radiostanic Poradenství v oblasti hardwaru. Tisk. Prodej: - televizorů - DVD - kamer - PC - monitorů - autorádií.

Montáž: -průmyslových plynovodů -kotelen -regulačních stanic -domovních plynovodů Revize: -plynových zařízení -tlakových nádob. Opravy a servis: -regulačních stanic -regulátorů tlaku plynu Alz a RP

Prodej spotřebního materiálu, tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

Truhlářské práce, stolařské práce, výroba nábytku, nábytek. Stolař, truhlář. Kuchyňský nábytek, kuchyně. Kancelářský nábytek.

Montáž a údržba telefonních a počítačových sítí včetně zařízení, servis a montáž domovních komunikačních a přístupových systémů, drobná údržba budov a bytových jednotek, včetně montáže nových elektroinstalací.