Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Služby: - vývoj software - webdesign - účetnictví, daňové poradenství, audit - skenovaní a archivace dat. Maloobchod, prodej: -mikrokrystalické vosky a konzervační vosky - drogistické zboží - obalový material - kancelářské potřeby.

BossCan Pardubice - autorizovaný servis, prodej CANON - multifunkční stroje a faxy CANON - repasované kopírovací stroje CANON - pronájem multifunkčních strojů CANON - skartovací stroje - REXEL, HSM, JAWS, TAROS - renovace cartridgí - zabezpečovací technika - spotřební materiál CANON, HEWLET PACKARD - antistatické čistící prostředky ...

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Montované haly HALLTENT. Dodání a montáž montovaných staveb na klíč. Montované haly, ocelové haly, skladové haly, výrobní haly nebo sportovní haly. Dodáváme mobilní pódia a pódiové systémy.

Výroba desek, folií, hadic a profilů z plastů.

Prodej: - kancelářská technika, - výpočetní technika. Renovace tonerových a inkoustových kazet.

Software: - eDBX elektronická výměna dokumentů - ekonomický - účetní - výrobní. Programátorské služby. Podpora: - systémová - technická. Výpočetní technika IBM. Budování počítačových sítí. Konzultace pro uživatele výpočetní techniky, expertní činnost. Školení uživatelů techniky IBM. Prodej, servis IBM: - pokladní ...

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: -CD, DVD média -Ink-Jet Cartridge -Tonery. Internetový obchod.

Autorizovaný servisní partner společnosti TOSHIBA pro oblast notebooků a PDA zařízení a autorizovaný servisní partner pro tisková řešení KYOCERA. Prodej: tiskárny, pc, notebooky, .. Služby, dodávky: -zařízení zaměřené na infrastrukturu informačních a komunikačních systémů a to zejména: -komplexní dodávky značkové výpočetní ...

Výroba, projekce, montáž, opravy, servis, rekonstrukce: -elektrikářské - elektro -silnoproudé a slaboproudé rozvody -instalace, rozvaděče, přípojky, hromosvody -elektrická zařízení -výtahy od 50kg do 10 tun -osobní, nákladní, lůžkové, jídelní, atypy -hydraulické lanové, řetězové Výroba: -zámečnická.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -CDR* a DVD* +-R média -všechny druhy obalů ba CD* a DVD* -satelitní technika

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - zámečnické prvky.

Truhlářství. Zakázková výroba kuchyní dle požadavku zákazníka včetně montáže za výhodné ceny. Dále vyrábí: - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - šatní skříně - komody a ostatní nábytek. Vše v kvalitě a za výhodné ceny.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební elektronika. Prodej: - PC sestavy.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů. Provádění montáží, oprav, revizí a zkoušek tlakových zařízení a nádob na plyny.

Projektování a výroba: -mobilní protipovodňové ochrany -hradidlové uzavírací systémy -lehké vysokopevnostní kryty šachet.

Autorizovaný servis audiovizuální techniky: - projekční technika - datavideo projektory, zpětné projektory, vizualizéry NEC, PLUS, ELMO - řídící systémy AMX.

Výroba sáčků. Mikroten Polyetylen - tašky z MI, streč - folie - pytle.