Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Software: - eDBX elektronická výměna dokumentů - ekonomický - účetní - výrobní. Programátorské služby. Podpora: - systémová - technická. Výpočetní technika IBM. Budování počítačových sítí. Konzultace pro uživatele výpočetní techniky, expertní činnost. Školení uživatelů techniky IBM. Prodej, servis IBM: - pokladní ...

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: -CD, DVD média -Ink-Jet Cartridge -Tonery. Internetový obchod.

Autorizovaný servisní partner společnosti TOSHIBA pro oblast notebooků a PDA zařízení a autorizovaný servisní partner pro tisková řešení KYOCERA. Prodej: tiskárny, pc, notebooky, .. Služby, dodávky: -zařízení zaměřené na infrastrukturu informačních a komunikačních systémů a to zejména: -komplexní dodávky značkové výpočetní ...

Výroba, projekce, montáž, opravy, servis, rekonstrukce: -elektrikářské - elektro -silnoproudé a slaboproudé rozvody -instalace, rozvaděče, přípojky, hromosvody -elektrická zařízení -výtahy od 50kg do 10 tun -osobní, nákladní, lůžkové, jídelní, atypy -hydraulické lanové, řetězové Výroba: -zámečnická.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -CDR* a DVD* +-R média -všechny druhy obalů ba CD* a DVD* -satelitní technika

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - zámečnické prvky.

Truhlářství. Zakázková výroba kuchyní dle požadavku zákazníka včetně montáže za výhodné ceny. Dále vyrábí: - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - šatní skříně - komody a ostatní nábytek. Vše v kvalitě a za výhodné ceny.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební elektronika. Prodej: - PC sestavy.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů. Provádění montáží, oprav, revizí a zkoušek tlakových zařízení a nádob na plyny.

Projektování a výroba: -mobilní protipovodňové ochrany -hradidlové uzavírací systémy -lehké vysokopevnostní kryty šachet.

Autorizovaný servis audiovizuální techniky: - projekční technika - datavideo projektory, zpětné projektory, vizualizéry NEC, PLUS, ELMO - řídící systémy AMX.

Výroba sáčků. Mikroten Polyetylen - tašky z MI, streč - folie - pytle.

Servis notebooků Provádíme záruční i pozáruční servis Provádíme opravy počítačů PC Modernizace počítačů Pokud máte zastaralý počítač doporučíme vám, jestli se vyplatí investovat do nového počítače, případně provedeme modernizaci počítače. Instalaci software Pomůžeme vám při instalaci programového vybavení, nastavení Windows, internetu, ...

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Bazar nábytku a stavebnin Malšovice. Bazar, prodej: - nábytek - stavebniny, stavební materiály.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Výroba, prodej: -zábradlí, schodiště -ocelové konstrukce -zámečnická výroba.

Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...