Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej, servis, leasing: -výpočetní technika: -hardware -software: -ekonomický systém (program) MONEY S3 -doplňky -počítače značky APPLE MACINTOSH, IBM, HEWLETT PACKARD.

Truhlářství. Kompletní truhlářská zakázková výroba - interiérové dveře; stavební truhlářství - vchodové dveře, okna, eurookna (Certifikát Zelená úsporám), francouzská okna, repasy a imitace oken a dveří, schodiště, zábradlí; interiéry restaurací a pohostinství - stoly, židle, lavice, bary a barové skříně, výčepní pulty, dělící paravany, obložení, ...

PC pohotovost, servis PC, IT poradenství Zabýváme se PC pohotovostí a servisem PC. Nevíte-li si rady s Vaším počítačem nebo notebookem, přijedeme až k Vám domů a problém vyřešíme. Dále provozujeme instalace wi-fi sítí a IT porandství. Jsme zaměřeni na domáctnosti a malé firmy. Jsme kolektiv mladých lidí, vystudovaných v oboru a s několikaletou ...

Prodej, dodávka, montáž, konzultace, cenová nabídka, projekce, předání, záruční a pozáruční servis: -telefonní ústředny -přístroje -kancelářská technika -telekomunikační systémy -zabezpečovací systémy -protipožární systémy -datové sítě -kamerové systémy. Prodej, zprostředkování: -telekomunikační služby prostřednictvím ...

Prodej: -náhradní díly Škoda -filtry Mann -brzdové destičky Tormos, Mintex, Pagid -pístní kroužky Goetze -oleje, maziva Esso -výfuky Asso -svíčky zapalovací, žhavící -akumulátory -karosářské díly -termostaty Motorad -zabezpečovací a poplašné systémy -autodoplňky.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače. Služby: - tvorba www stránek a aplikací - správa sítí - webhosting.

Dopravní stavitelství: - opravy trhlin silnic a dálnic - řezání živičných a betonových krytů vozovek - mostní elastické dilatační závěry systémem Thorma-Joint - zpevněné plochy, betonové plochy - parkoviště, komunikace, skladové plochy, apod. - Artbeton spočívá v aplikaci speciální betonové směsi na zpevněný podklad. Tato směs se probarvuje ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - brusivo - stavební chemie, lepidla - fólie, obalový materiál - elektrické a ruční nářadí - ochranné pomůcky - pletiva.

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Internetový obchod: - počítače - elektronika - značkové notebooky - tiskárny - LCD monitory - televize - digitální fotoaparáty.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika -značkové tiskárny, monitory -návrh, realizace sítí -faxy, kopírky -počítače -PC sestavy -PC komponenty -modernizace počítačů. Oprava, servis: -počítače, PC -tiskárny.

Stavebnictví-montážní práce obvodových a střešních plášťů průmyslových budov a skladů, prosklených fasád a ocelových konstrukcí.

Výroba zámků a kování. Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů.

Zakázková výroba nábytku. Sortiment: - ložnicový nábytek - kuchyně - doplňkový nábytek - skříně a komody - kancelářský nábytek - sektorový nábytek.

Projekce, výroba, realizace: - interiéry - na klíč: - sádrokartonové systémy - podlahové krytiny - veškeré druhy - samonivelační podlahy. Výroba: - atypický nábytek - interiérové prvky a celky - drážkové panely. Rekonstrukce, modernizace.

Firma TECHNO-SERVIS byla založena v roce 1995. Jednou z hlavních poskytovaných služeb je montáž a servis regálových systémů až po komplexní zařizování obchodních řetězců a logistických center. Nabízíme také možnost skladování a díky našemu vozovému parku, který neustále obnovujeme, zabezpečujeme i kompletní přepravu.

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Bezdrátový internet UNET: pro lakality Choceň, Sruby, Dobříkov, Rzy, Zámrsk, Dvořisko, Vysoké Mýto, Slatina, Kosořín, Zářecká Lhota, Loučky, Svatý Jiří, Oucmanice, Brandýs nad Orlicí, Hemže, Mostek, Skořenice, Koldín, Běstovice, Újezd u Chocně, Chloumek, Plchůvky, Plchovice, Kostelecké Horky, Čermná nad Orlicí, Čičová, Korunka, Horní ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Nábízíme produkt švédského výrobce a dodavatele montovaných ocelových hal, firmy LLENTAB AB pro celou Českou republiku. Dodávka a montáž standardního výrobního programů.