Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -bytové a interiérové doplňky. -obývací stěny -vybavení dětských a studentských pokojů -kuchyňské židle, jídelní stoly -válendy, dvoulůžka -ložnice -sedací soupravy -bytové doplňky.

Služby: - správa počítačových sítí, - outsourcing, - dodávka serverů, instalace a konfigurace serverových operačních systémů. Servis a prodej výpočetní techniky a tiskáren. Výroba SW na zakázku.

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Prodej a servis - počítače, tiskárny, notebooky PC bazar a servis - výkup, komisní prodej, servis PC, tiskáren, notebooků Plnění inkoustových a laserových cartridge.

Výroba, prodej: -interiéry na klíč -postele z masivního dřeva -dveře -schodiště a zábradlí -zahradní nábytek -chatky -pergoly -altánky a ploty včetně sloupků -kuchyňské linky -obývací stěny -knihovny a regály. Poradenství a zaměření je zdarma. Provozovna: Žatčany 60, Žatčany Brno-Venkov, 664 53

Prodej počítačových tiskáren, multifunkcí a spotřebního materiálu

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Výroba, montáž ploty, bránky, branky, mříže, ocelové konstrukce.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek: - kuchyňské linky (kuchyně) - úložné skříně - studentské pokoje - kancelářský nábytek - psací stoly - skříňový nábytek podle vlastního návrhu -nábytkové dílce (řezání, vrtání, hranování LAMINO a ABS* hran). Ukázkové sestavy nábytku a veškeré další informace na www.stránce. Při ...

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Elektroinstalace, hromosvody, revize. Provádíme: -elektroinstalace provozů firem a rodinných domků -údržbu provozů firem, opravy strojů a instalací -výroba automatizace a samostatné řízení strojů -montáž a zapojení akumulačních kamen DIMPLEX -montáže hromosvodů -konečné a termínované revize elektroinstalací, hromosvodů a strojů ...

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.

Konzultační a poradenská činnost (Outsourcing) - Kompletními dodávky a servis výpočetní techniky, softwaru - Údržba, instalace a implementace informačních systémů - Návrh, realizace a správa počítačových sítí - Prodej telekomunikační techniky a elektroniky - Řešení bezpečnosti provozu počítačových systémů - Programování software na ...

Prodej, servis, instalace: -kopírovací stroje SHARP a CANON -registrační pokladny -psací stroje pro školáky i profesionály -etiketovcí kleště včetně etiket -spotřební materiál.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače, PC, počítačové sestavy - výpočetní technika, komponenty. Sídlo firmy: - J. Opletala 181, Frýdek-Místek - Místek.

Svařování hliníku a nerezi. Zámečnické práce: - kovové konstrukce, zábradlí, schodiště.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Prodej: - obaly - rozprašovače - dávkovače.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - kancelářský nábytek - na zakázku - kuchyně - schody.

Maloobchod, e-shop: - diamantové řezné kotouče - diamantové brusné kotouče.

Prodej, servis: - zemědělská technika a náhradní díly. Prodej: - oleje, maziva - autobaterie, hydraulická čerpadla a pneumatiky. .

Prodej, eshop: -výpočetní technika -sestavování počítačů -monitory -tiskárny -notebooky -software -fotoaparáty Správa a servis sítí.

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Prodej, regály: - kompletní sortiment policových regálů - regály na pneumatiky - pojízdné a pojezdové regály - paletové regály - konzolové regály - patrové regály - montáž, doprava. Prodejní sklad: 285 76 Chotusice 46 tel: 312312477