Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prvotní a druhotné zpracování dřeva, truhlářská výroba: - sedací nábytek - židle - zakázková výroba - výroba polotovarů dle přání zákazníka Pilařská výroba: - výroba stavebního a truhlářského řeziva - pořez kulatiny na zakázku - výroba pražců - autodoprava lesnickým vozem SCANIA.

Synteticky diamantovy brusny prach, diamantove pasty, diamantove nastroje. KBN prasky, diamantove vrtaky, synthetic diamond powder, CBN powder, Ni coated powder, Resin bond diamond

Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: -bytový nábytek: -obývací pokoje -ložnice -skříně -atypický nábytek -kancelářský nábytek -kancelářské židle a křesla -matrace a rošty. Návrh a realizace: -interiéry na klíč.

Prodej. - televize - tiskárny - faxy - notebooky - herní konzole.

Kompletní dodávky, montáže a opravy: - technologická zařízení ve strojírenském a hutnickém průmyslu, koksárenských provozech - výroba, montáž ocelové konstrukce - průmyslové potrubní rozvody. Provádění průmyslových staveb. Dodávky a montáž systémů opláštění průmyslových objektů a hal. Provozovna: - Vratimovská 689 (areál ArcelorMittal), ...

Servis: - čistírny odpadních vod. Oprava, montáž: - plastové nádrže.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Projektování a výroba: -atypické schodiště a zábradlí z mosazi, nerez oceli a skla včetně dřevěných prvků -návrhy a realizace atypických interiérů.

Obchod, prodej, servis i pozáruční: Výhradní zastoupení pro východní Evropu PANINI s.r.o. -autoklávy pro potravinářský, farmaceutický, letecký, automobilový průmysl -paletizátory, šatly a vkladače -středotlaké parní kotle a vyvíječe páry. Výhradní zastoupení pro ČR, SR, Polsko Zilli & Bellini: -uzavíračky plechovek -plničky pro ...

Stolařství. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - dřevěná okna, dveře - kancelářský nábytek - atypický nábytek - dětské a obývací pokoje - ložnice - kuchyně - koupelny - vestavné skříně - vybavení barů a restaurací - altány, zahradní stavby - dřevěné stavby - schody, schodiště.

Železářství. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nářadí - ruční, elektrické - spojovací materiál - zámky, kování - vrtáky - brusné materiály - hadice - pletivo - bojlery - vodoinstalační materiál - radiátory, kotle - čerpadla - svařovací technika - žebříky - montážní pěny, silikony, tmely.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.

Výroba a prodej: - europalety - dřevěné obaly - přířezy - dřevěné a překližkové bedny - podlážky a rošty. Zajištění logistiky dřevěných obalů.

Výroba na zakázku, velkoobchod, maloobchod, prodej: -výroba obalů z vlnité lepenky -výroba obalů z přesných výsekových raznic -tvarové výseky z kartonáže -proklady.

Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

Nákladní kontejnerová doprava: - rozvoz písku a štěrku - pronájem kontejneru na odvoz odpadů

Prodej, dodávka, velkoobchod, maloobchod. - strojní a ruční nástroje na obrábění kovů, dřeva, plastů - elektrické, pneumatické a ruční nářadí - elektronářadí - brusné a řezné kotouče - škrabáky Noga - technická konzultace - pravidelné informace o novinkách.

- Obrábění na CNC soustruhu - Kovovýroba - Broušení - Výroba vrat - Výroba schodů, schodišť - Výroba zábradlí - Ocelové konstrukce

Služby: -digitální barevný nebo černobílý tisk vizitek, letáků, plakátů, samolepek, brožur, manuálů -DTP-logotypy, grafické návrhy, předtisková příprava -velkoformátový tisk plakátů, banerů, samolepek, billboardů -samolepící řezaná reklama - firemní cedule, auta, výlohy -potisk reklamních předmětů -reklamní stojky a tabule, informační ...

- prodej výpočetní a kancelářské techniky - prodej hw, sw, spotřeb. materiálu - sestavení PC na míru - modernizace a opravy starších PC - prodej repasované techniky - připojení na internet - prodej počítačů na splátky - nadstandartní záruční lhůty - záruční a pozáruční servis - záchrana dat z poškozených PC a médií ...

Výroba: -kartonáž -krabice na zakázku -proklady, přířezy -obaly z vlnité lepenky.