Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Práce: -stolářské, truhlářské Zakázková výroba: -interiéry na klíč -ložnice -předsíně -skříně -stoly -postele -police -kuchyně -kancelářský nábytek -pergoly, zahradní nábytek

Firma CBN v. o. s. působí od března 1993. Od počátku své existence má formu veřejné obchodní společnosti. Činnost firmy: - dovoz, velkoobchod, prodej: - brusiva řady PremiumFlex, ProFlex, ProMax, LamoFlex - brusné kotouče - řezací kotouče - lamelové kotouče.

Návrh, realizace interiérů, prodej: -kuchyně -vestavné skříně -kancelářský nábytek.

Prodej a servis kopírovací a kancelářské techniky: -černobílé a barevné kopírovací stroje SHARP -tiskárny HP, CANON, aj., telefony, faxy, pobočkové ústředny, mobilní telefony, skartovací stroje -spotřební materiál originální i alternativní -renovace náplní, cartridgí a tonerů -servis kopírovací techniky -dodávky náhradních dílů.

Obaly z vlnité lepenky, obchodní zastoupení.

Počítače: - výroba a prodej - software - poradenství a služby - počítačové sítě - na klíč. Prodej: - výpočetní technika - hardware - telekomunikační software - internet.

Prodej, nákup, autovrakoviště: -použité náhradní díly FORD, PEUGEOT, ŠKODA. -maziv, olej

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Velkoobchod, prodej: - papírnické zboží - papírové a lepenkové obaly.

Stolařství, stolárna. Výroba: -nábytek bytový, kancelářský: -obývací pokoje -ložnice -předsíně, předsíňové sestavy -dětské a studenstké pokoje -kuchyně, kuchyňské linky

Prodej: - výpočetní technika - počítače - hardware, softaware.

Provozovna - Praha 10, Bohdalec Komplexní služby v oblasti problematiky stlačování a úpravy vzduchu: - projekce, prodej (maloobchod i velkoobchod, nové i repasované), montáž, speciální zástavby, záruční i pozáruční servis, opravy, rozvody vzduchu. Výhradní zastoupení pro Slovenskou a Českou republiku: - rotační lamelové kompresory ...

Autorizovaný velkoobchod s produkty Canon CBS a zároveň preferovaný distributor s produkty Canon CCI. Velkoobchod, e-shop: - Multifunkční zařízení - Kopírovací stroje, kopírky - faxy - tiskárny - spotřební materiál - scenery - kalkulačky - projektory - skartovací stroje - fotoaparáty, videokamery - projekční plátna

Dodávka: -počítačové sestavy -počítačové sítě -monitory LCD -ekonomický software -software na zakázku -notebooky ACER -tvorba www.stránek, internet. Prodej: -počítačové doplňky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - bary, světelné rampy - ložnice - vestavěné skříně - dřevěná okna (jednoduchá, zdvojená, EURO okna) - dveře (vchodové, interierové, balkónové, posuvné) - dřevěná schodiště - zahradní nábytek a pergoly, ploty, vrata - obklady stěn i stropů - police, regály, prodejní ...

Kamenný a internetový obchod s Počítači, elektronikou s kancelářskou technikou. V naší nabídce najdete: - PC sestavy - notebooky - tablety - MP3 LCD - LED - Plazmové televizory - 3D televizory - DVD přehrávače - Bleuray přehrávače - domácí kina - Satelitní techniku - malé kuchyňské spotřebiče - produkty péče o tělo - ...

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: - zámečnické. Výroba, prodej a servis: - ložné plochy nákladních automobilů, lžíce na bagry a nakladače. Sídlo firmy: - Dobrá 920.

Prvotní a druhotné zpracování dřeva, truhlářská výroba: - sedací nábytek - židle - zakázková výroba - výroba polotovarů dle přání zákazníka Pilařská výroba: - výroba stavebního a truhlářského řeziva - pořez kulatiny na zakázku - výroba pražců - autodoprava lesnickým vozem SCANIA.

Synteticky diamantovy brusny prach, diamantove pasty, diamantove nastroje. KBN prasky, diamantove vrtaky, synthetic diamond powder, CBN powder, Ni coated powder, Resin bond diamond

Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: -bytový nábytek: -obývací pokoje -ložnice -skříně -atypický nábytek -kancelářský nábytek -kancelářské židle a křesla -matrace a rošty. Návrh a realizace: -interiéry na klíč.

Prodej. - televize - tiskárny - faxy - notebooky - herní konzole.

Kompletní dodávky, montáže a opravy: - technologická zařízení ve strojírenském a hutnickém průmyslu, koksárenských provozech - výroba, montáž ocelové konstrukce - průmyslové potrubní rozvody. Provádění průmyslových staveb. Dodávky a montáž systémů opláštění průmyslových objektů a hal. Provozovna: - Vratimovská 689 (areál ArcelorMittal), ...

Servis: - čistírny odpadních vod. Oprava, montáž: - plastové nádrže.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.