Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

Kovový nábytek Rudeta. Prodej, internetový prodej: - kovový nábytek pro kanceláře, dílny, sklady a šatny - policové skříně - kartotéky - šatní skříně a lavičky - jídelní stoly - křesla a židle - regály, stojany - otočné skříně na pořadače - dílenské skříně a stoly - plastové zásobníky - ponky - archivační skříně.

Výroba: - těsnicí profilové pásy (těsnění) pro trapézové plechy - vlnitá střešní krytina - izolační polyuretanové střešní panely - samolepící těsnící pásky - lyžařské stojany - schodiště.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Vývoj, technologie, konzultace, prodej: -ekonomický software GORDIC -informačnísystém QI -spotřební materiál: -tonery, cartridge, pásky pro tiskárny a kopírky -papíry, diskety -obnovené tonery - 50% z ceny -výpočetní technika -sestavy PC dle přání, notebooky, netbooky, tablety -opravy, servis a údržba počítačů -počítačové ...

Prodej, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, PC, notebooky - tiskárny, skenery, monitory - PDA, MDA, mobily - GPS - příslušenství - spotřební materiál.

Výroba, prodej, velkoobchod: Kuchyně na míru: - zakázková výroba. Kancelářský nábytek: - židle, stoly, skříně. Bytový nábytek: - sedačky, židle, stoly - postele, matrace, skříně. Vestavěné skříně: - atypické - výroba na míru Podnože: - stolové.

Prodej a servis kancelářské techniky. Nabídka služeb v oblasti reklamy a digitálního tisku. Servis mobilních telefonů.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Distribuce a instalace - fólie na okna SDI Sun Gard a Glass Gard, ochranné, bezpečnostní, homologované autofólie, privátní, reflexní, tónovací. Fólie na okna chrání vaše zdraví: - okenní fólie výrazné snížení rizik úrazu rozbitým sklem - fólie na okna zlikvidují minimálně 97% UV záření - okenní fólie zamezení přehřívání interiérů okny v ...

Dovoz, prodej, eshop: - repasovaná výpočetní technika.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Prodej kompletního sortimentu oplocení: -ploty, pletivo, -sloupky, vzpěry -napínací a vázací dráty -ostnaté dráty, žiletkové dráty -svařované sítě ( PANTANET, FORTINET), -svařované panely (NYLOFOR 2D, NYLOFOR 3D), -dekorační pletiva (LUXURSUS, LUXANET), -branky, brány, vrata, vrátka, posuvné samonosné brány, -průmyslové oplocení, ...

Prodej: - elektro - elektrospotřebiče - elektronika - IT technika - satelitní technika.

Montáž, prodej, poradenství, servis: - satelitní technika. Ladění satelitních přijímačů. Registrace karet, aktivace placených programů Skylink a CS link. Prodej, servis: - počítačové, PC komponenty.

Prodej, maloobchod, opravy, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika.

Výroba: - atypický zakázkový nábytek – dýhovaný, masiv, lamino ABS hrany; - vybavení interiérů - obalový materiál – vrtané dřevěné fixační výplně, přepravní bedny a krabice z masivu a překližkových desek

Kovovýroba, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - zámečnictví - přístřešky z polykarbonátů - ocelová vrata, dveře, brány - ploty.

Maloobchod, prodej, servis: -nové počítače. -použité počítače.

Výroba, prodej: - diamantové nástroje i z KNB (orovnávací, brusné) - nástroje řezné z polykrystalů.

Zakázková výroba, prodej: - schody, schodiště, dřevěné schody - kovové schody - zábradlí, skleněné zábradlí - kombinovaná schodiště - luxusní schodiště - nerezová schodiště, - obklady betonového schodiště - venkovní schodiště. Návrhy a cenové nabídky, 3D pohledy, ukázkové studio.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -ocelové haly -ocelové stavby.

Obchodní činnost: -energetické centrum.