Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, servis, oprava: -kopírovací stroje.

Kancelářská technika: -kopírky -faxy -tiskárny -telefonní ústředny -montáž strukturovaných kabeláží -servis.

Výroba: - plastové díly do hmotnosti 1000g Prodej: - plastové zatravňovací rošty ( pro zpevnění parkovišť, příjezdových cest, svažitých terénů, parkové úpravy ) - elektroměrové desky vč. základního osazení

Výroba, prodej: -nábytek. -nábytek na zakázku. -kancelářský nábytek. -kuchyně. -ložnice. Fakturační adresa: -Zahradní 1297, Ratíškovice.

Výroba, montáž, prodej: -bazény (polypropylen) všech tvarů a velikostí dle přání zákazníka -nádrže -zásobníky na dešťovou (užitkovou) vodu k využití v domácnosti. Montáž, práce: -plynařské, zemní plynovody, domovní rozvody provádí firma MONTPLYN, -zámečnické a kovářské práce.

Velkoobchod papírem - kancelářské potřeby - papíry do tiskáren - spotřební materiál - tiskopisy - školní potřeby - obalové materiály - hygienický program

Maloobchod, prodej, e-shop: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál - tiskárny, notebooky, monitory, televize, projektory, faxy, kopírky, skenery.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Prodej: -počítače a komponenty -různé sestavy na přání.

Autodíly. Maloobchod, prodej: - oleje - autodíly - příslušenství - filtry. Další provozovna: - Olomouc, Rooseveltova 25.

Opravy, údržba, servis: -elektronika -internet -letecké radiostanice -letecké navigační systémy GPS -kancelářská technika: -tiskárny -file servery, -PC stanice -další elektronická zařízení na zpracování dat -sítě LAN. Výroba: -rozhlasové a televizní vysílače -přístroje pro drátovou telefonii (tel.ústředny) a ...

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Prodej, servis: -osobní počítače (hardware) -software - účetní programy. Služby: -správa počítačových sítí.

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Velkoobchod obaly, obalový materiál: -kbelíky, dózy -kelímky, vaničky, mísy, misky, tácky, podtácky -kávové kalíšky, pohárky na alkohol, kornouty na hranolky -obaly na dorty, koblihy, cukrovinky, lahůdky -talíře a jídelní soupravy včetně příborů, lžiček, napichovátek, míchátek, slámek -party boxy, obaly na pizzu, termoobaly ...

Prodej, servis: -osobní počítače Hewlett Packard -mobilní výpočetní technika -servery -stavba nových PC na zakázku -komplexní řešení počítačových sítí -digitalní fotoaparáty a videokamery -periferie. Servis a poradenství v oblasti informačních technologií.

Prodej: - bazény za bezkonkurenční ceny vcelé ČR - plastové septiky - biofiltry - lapače tuků - plastové žumpy - vodoměrné šachty - bazény - příslušenství - mobilní zastřešení - nádrže. Instalace: - filtrace.

Práce: -zámečnické. Výroba: -kovová vrata. -kovový nábytek.

Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství, technickoorganizační služby v oblasti vyhrazených plynových zařízení.

Prodej: - železářství - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí - truhlářské a instalatérské potřeby - potřeby pro kutily, dům a zahradu

Prodej: - pravé evropské vlasy - kvalitní kadeřnický materiál - pomůcky pro prodlužování vlasů metodami bellargo, micro-ring i keratinovými spoji.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - kancelářské potřeby, zboží - papír - školní potřeby - spotřební materiál - kancelářská technika - kancelářský nábytek - pracovní pomůcky, úklidové prostředky, drogerie.

Ocelové konstrukce a technologie. Kompletní dodávky, včetně zajištění projektů, spodních staveb a montáže: -ocelové konstrukce staveb -skladové haly -průmyslové objekty -zámečnické konstrukce -polykarbonátová skla -kovové-skleněné -fasády -portály -interiéry -světlíky. Zámečnictví: -pojízdné brány -okrasné mříže, ...

Informační technologie. Nabízíme: - komplexních služeby v oblasti: - poradenství, dodávky, servisu a podpory v celém spektru informačních technologii IT.