Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Stavební ocelové systémy PEB ( Pre-Engineered Buildings ) vyvinuté v USA a v licenci vyráběné společností ZAMIL STEEL BUILDINGS Co.Ltd. PEB systém je tvořený ze svařované rámové konstrukce proměnlivého průřezu profilu I pro haly o rozponu až do 80 m bez vnitřních sloupů se sedlovou střechou a pro haly do rozponu 50 m s pultovou střechou.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská a telekomunikační technika - spotřební materiál - počítače - tiskárny - software - snímače a tiskárny čárových kódů - pokladny a vážní systémy - sportovní pohár a trofeje.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Kovářství a zámečnictví. Výroba, montáž: -vrata -brány, automatické pohony bran -oplocení -mříže -zábradlí -ocelové konstrukce.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej: - ruční a elektrické nářadí - zahradní technika - brusivo - obráběcí stroje, frézy - tesařské el.nářadí - krby, kamna - pletivo.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Stavby: - silniční a železniční mosty - železniční stavby - dopravní stavby - kovovýroba - prodej stavební chemie - truhlářská výroba.

Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

Práce: - knihařské, vazačské - paspartování - kartonáž - zlacení - tisk.

Dřevovýroba: -přepravní palety.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebnicový papírový nábytek -bytové doplňky -stropní podhledy a lišty.

NO+BL je český výrobce a prodejce kancelářského návytku a židlí. Vyrábíme 9 kompletních řad dýhovaného i laminovaného nábytku, od luxusního Senátora až po užitkový typ Technik. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po montáž. Provozujeme 5 obchodů po celé ČR.

Výroba nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - ložnice, chodby - vybavování provozoven - kanceláří nábytkem - ordinace

Servis a prodej: - kopírek, multifunkcí, tiskáren a faxů. Prodej: - spotřebního materiálu Renovace: - tonerových náplní do laserových tiskáren

Výroba z nerezu: - brány a vrata - Výroba z oceli: - ocelové konstrukce - schody, balkony

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - nábytek - školní nábytek - kuchyňský nábytek. Návrhy interiérů. Příprava materiálu pro kutily, formátování dřevoplošného materiálu a možnost olepování hranami ABS.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - mobilní telefony.

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.