Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, servis: - výpočetní technika - obchodní a účetní programy Připojení k internetu Webdesign a tvorba internetových stránek Tvorba e-shopu Servis IT, správa sítí Tomáš Krůžela, kruzela@oryx.cz Mobil: 777 200 194 Redakční systémy, e-shop, aplikace Roman Králík, kralik@oryx.cz Mobil: 777 814 043 Účetní a obchodní ...

Výroba: - plastové obaly ( misky, blistry, průsvitná víka, vložby do krabic ) - další obalové součásti ( výstřihy z kovů, plastů, papíru )

Prodej: - výpočetní technika - PC konponenty - kancelářská technika - notebooky - servis notebooky

Prodej kancelářské techniky ( skartovačky, laminátory, vazače, řezačky, sešívačky, děrovačky... ) Prodej spotřebního materiálu pro vaši kancelář. ( kompatibilní tonery, inkoustové cartridge, laminovací fólie, kroužková vazba, termovazba... )

Výroba, montáž: - bazény - galvanické vany - vzduchotechnika - produkty z plastů Sídlo: STP plast spol. s r. o. Na Vršku 109 471 27 Stráž pod Ralskem

Výroba: - celoplastové septiky - vodoměrné šachty Dodávka a montáž: - čistírny odpadních vod - lapáky tuků - lapáky ropných látek - septiky - čerpadla - čerpací šachty a stanice - čerpací šachty a stanice - atypické nádrže z plastu - vyvložkování jímek Prodej: - celoplastové septiky

Výroba, prodej: - papírové pytle - Big-Bag pytle.

Výroba a prodej kazet, krabic, kufrů a jiný dřevěných obalů. Displae pro prodej a prezentaci. Obrábění dřeva na CNC. Výroba stolních her. Prodej peletek.

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

On-line internetový prodej: - spotřební elektroniky PHILIPS - domácích spotřebičů WHIRLPOOL - mobilních telefonů - počítače a software - digitální fotoaparáty - stolní počítače - notebooky - monitory - paměti - PDA - projektory - scannery - síťové prvky - tablety.

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavné (vestavěné) skříně - komody - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Zabýváme se prodejem: - stolních a přenosných počítačů společnosti Apple - nyní připravujeme portál věnovaný jablečným produktům. Vedle toho jsme přišli s novinkou v oblasti multimediálního obsahu internetových prezentací firem, neziskových organizací nebo třeba obcí - s tzv. firemní webovou televizí [FWT].

Společnost DEXION s.r.o. je členem skupiny Aker Material Handling, která má celosvětovou působnost v oblasti vybavení skladů, dopravníkové techniky a zařízení závodů. Dále se zabývá: - kompletními logistickými řešeními pro sklady a archivy. Nabízí: - policové regály - policové regály přestavitelné - posuvné regály - paletové ...

Výroba: - papírové obaly - tašky, sáčky, pytle - papírové archy, role - speciální papír - krepový papír, gačovaný papír - úprava a řezání papíru - potisk.

Stavební činnost, dodávka, montáž ocelových konstrukcí, projekce: - ocelové konstrukce - patrové objekty - kancelářské, průmyslové, skladové, zimní stadiony, sportovní, garáže, haly.

Obchodní činnost,,dovoz (import),vývoz (export) asi 30% sortimentu. Výroba,prodej: -plastové obaly: -zboží z plastu (použití v kosmetickém a farmaceutickem průmyslu): -tuby a lahve /láhve,lahví,láhví/ z PE** (polyethylen). Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní. Maloobchod,prodej: -drogistické zboží.

Stolařství BIČAN: -truhlářské a stolařské práce. Zakázková výroba: - kompletní zařízení pro školky: - židle, stoly, skříně Interiéry: - vchodové i interiérové dveře - vrata - schodiště - kuchyňský sedací nábytek - zařízení restaurací - obývací ...

Prodej a servis výpočetní techniky.

Výroba: -průmyslové obaly -kartonážní -třírozměrné obaly, plachty -sáčky a přířezy (PE, pěna, bublinka) -exportní a přepravní balení (proložky, bedny, kontejnery) -klopové krabice-potisk -pěnová a brublinková fólie -izolační trubice -vázací pásky, svářečky -balení na zakázku. Provoz: Jičínská 518, Lomnice nad Popelkou

Autorizovaný prodej, nájem: -barevné i černobílé tiskárny, mutifunkční sestavy, kopírovací stroje. skartovací stroje, a další kancelářská technika. Spotřební materiál: -široká nabídka papírů (slabé, silné, barevné atd.) -tonery, inkousty (orig. i alternativní) atd. Servis: -veškeré uvedené techniky černobílé i barevné Repas, ...

Zámečnictví. Výroba: - brány, branky, vrata - zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce.